I sorry, ale kwarantanna w formie wrzucania wszystkich kotow jak leci do jednego boksu to jeswt skazywanie kotow na smierc. Oskarzam dyrekcję Palucha o rażące zaniedbania! o to, ze przez brak zachowanych podstawowych standardów leczenia koty caly czs chorują i umierają, a także o NIEGOSPODARNOSC, bo koszty leczenia kotow to pieniądze z podatkow, jesli 95% kotow jest chorych, jest to po prostu skandal. Niestety, będę musiala na zasadzie pw ustalic nowe formy wspolpracy tak, zeby tacy 'dobroczyncy' zwierząt jak SU nie przykladali ręki do ich eskterminacji.
Bardzo tez proszę o pomoc dla kotki - mam fanty, czy ktos moglby wystawic bazarek? a moze kotokolwiek byl chetny zasponsorowac kolejną dobę... ja moge zabrac kotke na dt najwczesniej za 2-3 tygodnie - znowu mi sie pogorszylo w stadzie. A moze jest ktos chetny na tdt?
I porszę - z uwagi na dobro zwierząt - bez numerow zwierząt! Bo przeciez 'ktos' poprosil Su o sprostowanie, prawda? Ja wiem ze Paluch czyta to forum, więc przejmie donoszę ze znam dosyc dobrze realia jego funkcjonowania!