^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 05, 2009 16:58 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

dziewczyny ja tam myślę że to wasze obmyślanie strategii nie nadaje się na publiczne forum - w końcu dziesięciolatka też czytać umie...
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Sob wrz 05, 2009 20:15 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

jak tak poza tematem,prosze mi powiedzieć gdzie są nowe tematy z forum,ja mam biało...
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob wrz 05, 2009 21:34 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

A konkretnie? Ja mam cały czas wszystko normalnie. A nie masz w ustawieniach zaznaczone coś w wyświetlaniu tematów? Może to jest przyczyna?

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Nie wrz 06, 2009 10:47 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

witam w niedzielny wstrętny deszczowy dzień

zgłaszam do adopcji ostatnią białą zaraze :lol:

Obrazek

kto chętny?

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Nie wrz 06, 2009 13:21 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Dodane na pierwszej stronie plus zrobione ogłoszenia.

reddie

Post » Nie wrz 06, 2009 14:18 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

cypisek pisze:jak tak poza tematem,prosze mi powiedzieć gdzie są nowe tematy z forum,ja mam biało...

ja mam normalnie 8)

agiis-s

Post » Nie wrz 06, 2009 14:22 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Są takie szkła przez które patrząc każda kobieta wydaje się atrakcyjna :wink: panowie byli w potrzebie :piwa:
Zdjęcia robił ochroniarz komórką, jeśli uda mi się je uzyskać to wstawie.
Byłabym pewna że to ogłoszenie wstawiła dziewczynka w tajemnicy przed rodzicami nie myśląc jak je odbierze i przemyci ale poszukiwanie przez nią pracy jest podejrzane.

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Nie wrz 06, 2009 19:19 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Monika fajny ten twój bulinek ...mam nadzieję że szybko znajdzie dom....

agiis-s

Post » Nie wrz 06, 2009 20:09 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Przez Dominike zaczelam liczyc moje stado i wyszlo mi 16 sztuk stalych +dochodzace . Zdolowalam sie tym wynikiem i nawet mi sie nie chce myslec co bedzie dalej . Co jakis nowy przyjdzie to juz zostaje na stale ,w sumie nawet im sie nie dziwie bo stale koryto to dla nich podstawa. Dzieci Łatki maja jakies 4-4.5 miesiecy . Czy jesli ktores z nich jest dziewczynka to grozi mu ciaza juz teraz czy nie? W sumie zima idzie to chyba juz koty tak sie nie beda bzykolily,nie? Wyjce laly sie o bude TOZowska ale zgodnie z przyslowiem "gdzie dwoch sie bije..." bude zajal calkiem inny kot ,duzy ,nie pierwszej chyba mlodosci juz,spokojny kocur .Musial duzo przejsc chyba bo widac ,ze bardzo chwali sobie cieply kąt i miekka poduche w budzie oraz pelna miske . Na razie jest nieufny i smutny ale mam nadzieje,ze z czasem zacznie sie usmiechac ;) W kazdym razie poki co to nie oddala sie od budy dalej jak 10 m .Mam nadzieje ,ze zostanie bo chyba lepsza dodatkowa geba do karmienia niz mysl,ze buda w tym debilnym miejscu nikomu na nic sie nie zdala . Postanowilam przekupic wlascicieli jednego z ogrodkow zeby pozwolili mi na zime ustawic pod ich balkonami budki . Potrzebuje jednak korepetycji z lapowkarstwa/przekupstwa bo w tej materii zawsze bylam dupa straszna .
Rudolf co z budami? Obiecalam dyrektorce ladne budy na terenie szkoly a tu dalej drapaki strasza.Wolalabym nie wyjsc na nieslowna pinde;)

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie wrz 06, 2009 20:37 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

No nareszcie mam chwilę na miau :) A'propo miau widziałam ostatnio na mieście dziewczynę w bluzie - na plecach miała napis : miał - rysunek z kotkiem - miał :D Miałam wielką ochotę spytać ją gdzie kupiła 8)
Moje dzisiejsze odwiedziny w lesie zaowocowały nowym kociakiem poszukującym domku. Czy mogłabyś Reddie wrzucić ją do fundacji ? Jest urocza, strasznie miziasta, chciałabym jej pomóc znaleźć się w tym życiu... Mój miły zarządał rozwodu jak zaczęłam go przekonywać że jeden kot w te czy w tamtą nie zrobi różnicy.... :roll:

Dolna Odra / Szczecin
imię: Marcysia
rasa: mix szczeciński
sterylizacja: nie
szczepienia: nie
odrobaczenie: nie
charakter i opis: koteczka dzięki urodzie uniknęła śmierci jak reszta rodzeństwa - ale pilnie potrzebuje domku. Jest bardzo ufna, bardzo żywiutka i ma nienasycony apetyt - zje wszystko :) Żyje na dworzu w stadku kotów - nie sterylizowanych, zaniedbanych. Bardzo chciałabym zaoszczędzić jej losu jej matki i ciotek - maluchy "właściciele" zgadzają się przekazać w dobre ręce, ale dorosłych kotek nie pozwalają ruszać (w tym sterylizować). Żywot kotek jest tam smutny :( Przedstawiana kotka ma sznsę na lepsze życie - zasługuje na nie, umie się też odwdzięczyć :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie wrz 06, 2009 21:27 przez Istna, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Nie wrz 06, 2009 20:54 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Istna, tzn. że reszta rodzeństwa została zabita?
A ta mała oswojona jest? Czemu nie chcą sterylizować? Może proverę będą podawać kotkom? Albo pod pretekstem badania zabierać kotki do weta i oddawać wysterylizowane? Już tak z fresto robiłyśmy w zeszłym roku, inaczej się nie dało.
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Nie wrz 06, 2009 20:59 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

A to moje codzienne obrazki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Nie wrz 06, 2009 21:01 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Istna, ogłoszenia zrobię, podaj mi tylko dane kontaktowe do ogłoszenia i wymyśl jakieś imię dla kotki.

Zaktualizowałam pierwszą stronę.

reddie

Post » Nie wrz 06, 2009 21:17 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

e-dita pisze:Istna, tzn. że reszta rodzeństwa została zabita?
A ta mała oswojona jest? Czemu nie chcą sterylizować? Może proverę będą podawać kotkom? Albo pod pretekstem badania zabierać kotki do weta i oddawać wysterylizowane? Już tak z fresto robiłyśmy w zeszłym roku, inaczej się nie dało.

Czy tą proverę można dostać w TOZie czy trzeba kupować ? W sumie można spróbować z tym - kotki często zaglądają do miski u mojej mamy może zdołałaby je karmić tymi prochami. O sterylce na razie nie ma mowy - właściciele są patologiczni i agresywni mama się boi że jej zrobią coś złego jak odkryją u swoich kotek wygolone brzuszki. Już z nimi rozmawiały różne osoby przekonywano proszono i grożono - ci ludzie nie mają mózgów alkohol im wyżarł dawno temu. Tam jest zdaje się 5 kotek i jeden kocur. Czasem jakiś kociak ocaleje - stamtąd jest moja czarna zaraza, jedna wyadoptowana do Stargardu biała kotka no i teraz ta ślicznotka. Jednego kocurka z zeszłego roku mama zwabiła na michę i ma już łącznie z nim 3 koty - nie da rady więcej...
Ta koteczka bardzo się klei do ludzi, niczego i nikogo się nie boi. Reszta stada jest dzika, aż dziw że ta mała nie.
Obrazek

Istna

Post » Nie wrz 06, 2009 21:18 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

reddie pisze:Istna, ogłoszenia zrobię, podaj mi tylko dane kontaktowe do ogłoszenia i wymyśl jakieś imię dla kotki.

Zaktualizowałam pierwszą stronę.

dane kontaktowe : do mnie czyli 509985561. Imię hmm może Marcysia :wink:
Obrazek

Istna

[poprzednia][następna]