aamms pisze:...
Myślę, że o zwrocie można myśleć od domku, który weźmie norwega..
A dom dla niego wybierze Pieczarka. Oby to był majętny dom.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:...
Myślę, że o zwrocie można myśleć od domku, który weźmie norwega..
mirka_t pisze:Serniczek mam problem z przyjęciem tej pomocy, gdyż cały czas ciąży mi na sumieniu 200zł, które otrzymałam na 2 koty. Kotów tych nie potrafiłam uratować i mam wrażenie, że zmarnowałam kasę. Teraz pomagam persom zdobywając środki poza Funduszem Puchatek, aby w jakiś sposób zrekompensować stratę 200zł. Tak już mam i żadne tłumaczenia tego nie zmienią.
mirka_t pisze:Aamms OK. To w takim razie o stówkę za "norwega" muszę molestować Pieczarkę.
Swoją drogą czy nie lepiej by było gdyby rozliczenia na pierwszej stronie dotyczyły kotów a nie ludzi. Ewentualnie kto ile dostał na którego kota.
mirka_t pisze:Za Chada chciałam zapłacić Toszy, ale odmówiła podania mi nr konta. Gdybym wiedziała, że kasa pochodziła do Ciebie to oddałabym Tobie. Zgadzam się, na aby zwrócono mi 50zł za "norwega" a drugie 50zł nich będzie moim zwrotem za Chada.
Nie trzeba ustalać oficjalnie. Wystarczy jasno określić kto, za co i komu.
Pieczarka pisze:mirka_t pisze:Za Chada chciałam zapłacić Toszy, ale odmówiła podania mi nr konta. Gdybym wiedziała, że kasa pochodziła do Ciebie to oddałabym Tobie. Zgadzam się, na aby zwrócono mi 50zł za "norwega" a drugie 50zł nich będzie moim zwrotem za Chada.
Nie trzeba ustalać oficjalnie. Wystarczy jasno określić kto, za co i komu.
Prześlę Ci kasę jak Norweg pójdzie do adopcji. Podaj mi na PW nr konta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, nfd, puszatek i 37 gości