Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:jak coś to mogę się podzielić pasztecikami baby pate bo moje to nie za bardzo chce je jeść woli wyżerać dużym z misek i pić mleko...Zrobiłam też dużo za dużo rosołku z kurczaka więc też mogę podrzucić (akurat jutro ok 16-17 będę koło redeco)
viris pisze:Mała gwiazdeczka (biała w łatki) adoptowana przy mnie przez jakiś młodych ludzi - ale raczej wydawali się być ok
Gibutkowa pisze:viris pisze:Mała gwiazdeczka (biała w łatki) adoptowana przy mnie przez jakiś młodych ludzi - ale raczej wydawali się być ok
![]()
Małe diablę by się też zdało ucywilizować w jakimś DT, bo jak zostanie samo jeszcze jakiś czas to będzie dzicz
viris pisze:Dziewczyny super za wszystkie opcje pomocy! to ja malutę zabieram jutro. Tylko najpierw jestem umówiona na wizytę poadopcyjną u głuchej Mireczki (ok 9-10) a potem jadę do schronu i teoretycznie do ok 18 jestem w domu - nie wiem czy później nie będę musiała wyjść. Ale jak coś jeśli kota będzie okej to ja też mogę gdzieś podjechać itp. A mój Piotrek też jak będzie trzeba "na posterunku" będzie siedział![]()
Mam nadzieję że malutka szybko ogarnie wszystko i zwalczy choróbska.
Gibutkowa pisze:Jakby ktoś miał zbędny mózg do odsprzedania to chętnie nabędę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości