lidka02 pisze:Ja poprosiłam weta o obrazek nr.2
I miałaś rację

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Ja poprosiłam weta o obrazek nr.2
joshua_ada pisze:Tu jest fajny schemat:
z tego wątku: viewtopic.php?p=6341292#p6341292
Moim zdaniem lepsze jest przycięcie czubka niż nacięcie z boku, bo takie równe przycięcie samego czubka trudno pomylić z pogryzieniem przez innego kota. A nacięcie z boku powinno być jakieś bardzo charakteryztyczne, np. dokładnie trójkątne, bo inaczej wygląda jak rana po przejściach. Głównie weci wybierają sposób przycięcia, ale czasem można ich poprosić, doradzić. W końcu to ma być wygodą dla karmicielki, łapaczki
Zofia.Sasza pisze:Przepisałam pierwszy post na Zofia.Sasza, która jako pierwsza zainteresowała się kwestią uzyskania dla lidka02 pomocy z Urzędu Gminy.
Wydzielone z wątku z ankietą wewnętrzną do KV, sierpień 2012 viewtopic.php?f=1&t=144718
Tytuł nadany przez moderatora.
Beliowenpuszatek pisze:w Strzelnie nie ma nawet schroniska, psy i koty wyrzucane są prosto z samochodu w lesie, gmina nie widzi problemu, lekarstwem na zdziczałe w lesie psy którym Lidka nie jest w stanie pomóc jest odstrzelenie
koty przebywające na działkach przeszkadzają bawiącym się i odpoczywającym ludziom, są jeszcze koty przy Ośrodku, przy szpitalu najdziwniejsze jest to, że te potrzebujące koty widzi tylko Lidka
Beata pisze:Lidka, czy moge prosic o pw z numerem konta? zaplace za dwie sterylki kotek (dwie z tych trzech, co na ostatniej fakturze sa)
kitkowa pisze:Ale się bajzel zrobił. Z tego wynika, że biorę bezdomnego kocura z faktury 43/2012. Czyli tego co się złapał wczoraj?
alab108 pisze:To jeszcze potrzebujemy w takim razie ochotnika do zapłacenia następnego kocura
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 693 gości