Przynajmniej mnie nie molestuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:No,facet przecież,nieA ze,dorosły? Cóż z tego?Oni nigdy nie dorastają
Jeszcze jedynak
Znałam takiego jednego-pożyczyć komuś dwie łyżeczki cukru -to był problem bo to JEGO cukier
Mamunia tak nauczyła synusia,no
![]()
Ciesz się słoneczkiem bo jak ta bura szmata przejdzie do Ciebie to....![]()
kotka doroty pisze:Jak uznasz ze,od tego wymachiwania mietłą z biustem masz cos nie teges i potrzebny jest sportowy biustonosz to ja siem dołożę jakem kotka doroty.Rzekłam O!
Asia_Siunia pisze:TadamZwycięzcą lutowego głosowania zostały Koty z Zakopanego
![]()
![]()
![]()
pakiet ogłoszeń wędruje zaś do któregoś z kotów z PKP/PKS w Poznaniu![]()
![]()
![]()
Niniejszym ogłaszam wiec, że mamy marzec i możemy się rozejrzeć za nowymi kandydaturami![]()
Tosza pisze:Asia_Siunia pisze:TadamZwycięzcą lutowego głosowania zostały Koty z Zakopanego
![]()
![]()
![]()
pakiet ogłoszeń wędruje zaś do któregoś z kotów z PKP/PKS w Poznaniu![]()
![]()
![]()
Niniejszym ogłaszam wiec, że mamy marzec i możemy się rozejrzeć za nowymi kandydaturami![]()
Ja się w takim razie grzecznie pytam, co koty z Zakopanego mają teraz zrobić? Pewnie gdyby doczytały, to by wiedziały, ale one okrutnie zajęte są hej!. Np Hannibal Lecter ( obsługiwany przez pręty klatki kijkami z różnymi końcówkami, na które i tak rzuca się plując) całą energię zużywa by jak najbardziej śmierdzieć
Jest w piwnicy, a i tak charakterystyczna woń roznosi się po całym domu. Na szczeście w niedzielę wraca do siebie.
Oczywiście koty pięknie dziękują.
joarkadia pisze:Karina uczy się krzyczeć... i siadaćTRzyma się kocich grzbietow i podciaga. Koty chętnie pomagają, nawet jedna z nowych, dzikawych do niedawna kocic podchodzi i daje sie targać za wąsy. Druga kocica jeszcze sie chowa, ucieka, ale czasami przychodzi do małej pogadać - Karina gada, Pi odmiaukuje. Koncert lepszy niż cokolwiek
![]()
Panna Czarodziejka 13 konczy 8 miesięcy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, fruzelina i 745 gości