Wykastrowany ale nadal facet
Moderator: Estraven
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:jak to miło mieć dobre wieści z domków,prawda
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:mogła skoczyć i sobie coś nadwyręzyć-oby tylko nic jej nie pękło..żaden szew ..
Ja dzis wlasnie dowiedzialam sie, ze kolezanki koteczek odszedl po tygodniu od kastracji, bo byly komplikacje po narkozie. Mial przerosniete serducho i dr powiedzial, ze niestety dosc czesto to sie zdaza, ale glownie kotkom duzym (on byl mlody, ale masywny, wazyl z 6kg), ale ja sie teraz boje wszelkich zabiegow pod narkoza straszliwie. No ale, jejku, co ja tutaj pisze, nie chce Cie straszyc, na pewno bedzie wszytsko dobrze:) miejmy nadzieje, ze to nic powaznego i koteczka dojdzie do siebie szybko. Pozdrawiam
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue i 43 gości