Marzenia11 pisze:a to ma być (...) i bezproblemowy kot.
A są takie?
Moderator: Estraven
Marzenia11 pisze:a to ma być (...) i bezproblemowy kot.
Mruśkowo pisze:Marzenia11 pisze:a to ma być (...) i bezproblemowy kot.
A są takie?
Mruśkowo pisze:Marzenia11 pisze:a to ma być (...) i bezproblemowy kot.
A są takie?
Marzenia11 pisze:Szalony Kot pisze:Co u malutkiej, Gibutku?Marzenia11 pisze:smarti - kogo miałam wystawić do castingu do rodziny z 3letnim dzieckiem, nie mających nigdy kota? Ma być łagodny, a nie takie zadziory jak Moko i Everest, którzy się naparzają leżąc częściowo na klawiaturze, przed monitorem.
A może któraś z łaciatych? Mućka, Milka czy Krówka?
Albo Kuleczka?
Milka i Krówka jeszcze się leczą.
Mućka jedzie w piątek.
Kulka ma chore oczko a to ma być pierwszy i bezproblemowy kot.
Marzenia11 pisze:Mruśkowo pisze:Marzenia11 pisze:a to ma być (...) i bezproblemowy kot.
A są takie?
Nie znasz?rozejrzyj się wokół siebie
Z tymi które JA mam jest zawsze coś.Szalony Kot pisze:Marzenia11 pisze:Szalony Kot pisze:Co u malutkiej, Gibutku?Marzenia11 pisze:smarti - kogo miałam wystawić do castingu do rodziny z 3letnim dzieckiem, nie mających nigdy kota? Ma być łagodny, a nie takie zadziory jak Moko i Everest, którzy się naparzają leżąc częściowo na klawiaturze, przed monitorem.
Albo Kuleczka?
Mućka jedzie w piątek.
A gdyby tak Promyk?
Mi się wydaje, że jak on taki hardy, to mu dziecko głośne niestraszne.
Gryźć nie gryzie, drapnąć potrafi tylko jak na siłę go się trzyma na rękach, a trzylatek jeszcze tego nie zrobi.
Zdrowy jak koń, głaskanie lubi.
Mruśkowo pisze:Marzenia11 pisze:Mruśkowo pisze:Marzenia11 pisze:a to ma być (...) i bezproblemowy kot.
A są takie?
Nie znasz?rozejrzyj się wokół siebie
Rozglądam się i jakoś nie mogę dostrzec takowych...Z tymi które JA mam jest zawsze coś.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Marzenia11 pisze:Szalony Kot pisze:Co u malutkiej, Gibutku?Marzenia11 pisze:smarti - kogo miałam wystawić do castingu do rodziny z 3letnim dzieckiem, nie mających nigdy kota? Ma być łagodny, a nie takie zadziory jak Moko i Everest, którzy się naparzają leżąc częściowo na klawiaturze, przed monitorem.
Albo Kuleczka?
Mućka jedzie w piątek.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:Marzeniu-na którą my jedziemy?
poproszę dane państwa (najlepiej smsem) bo po drodze jadę zaczipować Isię
Marzenia11 pisze:smarti pisze:Marzeniu-na którą my jedziemy?
poproszę dane państwa (najlepiej smsem) bo po drodze jadę zaczipować Isię
a skąd ja mam mieć dane państwa???? Mam jedynie imię nazwisko i telefon.
na pw wyślę Ci telefon do pani. I pewnie bedziemy jechać blizej 16 bo ja ciągle w W. a dopiero zaraz wyjeżdżam do otwocka.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Szalony Kot pisze:No.
Najważniejsze, to żeby kot nie bał się hałasu i gwałtownych ruchów. I w razie chwycenia np. z zaskoczenia za uszy, kark, ogon raczej uciekał, a nie drapał.
Znam kota, który wzięty na ręce ucieka z nich od razu. Ale miauczy przy tym żałośnie i stara się jak tylko może nie podrapać nikogo i w ogóle najlepiej to zniknąć.
Jego ojciec (bo to syjamy) bardziej drapie podczas sesji głaskania niż tamta pierdoła
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas i 45 gości