krynia08 pisze:Dziewczynki mój laptop jedzie do naprawy , wiec mnie nie ma od teraz do nie wiem kiedyPAPA

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:Dziewczynki mój laptop jedzie do naprawy , wiec mnie nie ma od teraz do nie wiem kiedyPAPA
julka75 pisze::kotek:
jak tu cichutko bez Kryni...
u Was też taka zapi...ucha za oknem? Normalnie JESIEŃ!!!Deszcz leje już drugi dzień a wiatr taki, że mi ze spłuczki w kiblu dmucha
I tylko 13°C ...
kotx2 pisze:ja pierdziu pogoda do kitu,barowa normalnie
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:ja pierdziu pogoda do kitu,barowa normalnie
No to szlakiem knajp piastowskich może ?
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:ja pierdziu pogoda do kitu,barowa normalnie
No to szlakiem knajp piastowskich może ?
![]()
Hanulka pisze:krynia08 pisze:Dziewczynki mój laptop jedzie do naprawy , wiec mnie nie ma od teraz do nie wiem kiedyPAPA
![]()
![]()
Mruczeńka1981 pisze:UWAGA!!
W serwisie rozwalili Kryni kompa, kupiła wódkę i nowy model. Jak wytrzeźwieje, to do nas wróci
julka75 pisze::ryk:![]()
ale ja mówię poważnie... taka fuszerka u nas w mieszkaniu, że nie tylko gwiżdże ze spłuczki ale cały sufit trzeszczy (z regipsów, obniżany)
a zimą pakują się tam szczurydobrze, że tej cienkiej papy jeszcze nie przegryzły... u sasiadów na parterze były w szafce w kuchni, urządziły sobie ucztę...
kotx2 pisze:Mruczeńka1981 pisze:UWAGA!!
W serwisie rozwalili Kryni kompa, kupiła wódkę i nowy model. Jak wytrzeźwieje, to do nas wróci
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 111 gości