Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja888 pisze:Dorciu Dżaga jest cudowna![]()
Ja na jutro poproszę duuuuuże kciuki, mój Dziubek ma spuchniętą łapkę, tą z obrączką i trzeba będzie ciąć, boję się czy do jutra nic się tej łapce zlego nie staniezadzwoniłam przed chwilą do weta i miły pan doktor pomimo, że był w domu odebrał tel, ale niestety dzisiaj tego nie może zrobić i nikt dzisiaj tego nie zrobi. Mam jutro jechać do lecznicy na 20.00 - więc cały dzień będę miała z glowy ze starchu, po pierwsze czy łapka do jutra dotrwa bez jakiegoś większego problemu, a po drugie jak tego strachodupka złapać, TZ podjął się łapania, bo ja mam za miękkie serce, nie wiem jak to będzie. Mam nadzieję, że do jutra do 20 przeżyję, a w zasadzie pewnie do 21, albo nawet później, czyli jak już dotrę do domu z Dziubkiem z powrotem.
dorcia44 pisze:W końcu mogę na chwilę usiąść .
Pochwale się jak dziś wstałamobudziłam się zwarta i gotowa o 3 rano i co dalej ? w końcu przysnęłam i słyszę telefon stacjonarny mnie budzi ,zerwałam się mycie ,ubieranie z psami na dwór i...patrzę godzina 5.30
![]()
myślałam że pęknę ze złości ,potem to już tylko się śmiałam sama z siebie ,miałam dużo czasu dla futerek![]()
LimLim pisze:Dorciu ja wiem, że już o tym pisałyśmy ale u nas dopiero kurator doprowadził do ustalenia wizyt Moniki u małego bo inaczej przychodziła kiedy chciała nie licząc się z naszym czasem i planami. Teraz jak mały choruje to jesteśmy skazani na jej fochy bo musi z nim u nas siedzieć jak wszyscydo pracy lub szkoły wychodzimy.
gosiaa pisze:Na kręgosłup rehabilitacja i ćwiczenia w domu.
Teściowa płakała z bólu, nie mogła spać, nic przeciwbólowego nie pomagało.
W końcu trafiła w Łodzi do rehabilitanta, który dobrał odpowiedni zestaw ćwiczeń do domu.
Do tego regularnie zapisuje się na rehabilitację, tak żeby w miarę możliwości nie mieć przestojów, oczywiście w ramach NFZ.
To może nie do uwierzenia, ale ból zniknął, funkcjonuje normalnie, bez jakichkolwiek leków przeciwbólowych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 178 gości