A pewność jest że to psycha? Może ma jakiegoś pasożyta? albo alergię?
Miałam kiedyś kotkę na DT, która wylizywała sierść na szyi aż do rany.
Trafiła do DS i po konsultacji z wetem zalecił karmę dla alergików i wszystko minęło...
Może to to samo?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Nie nie, tylko nie psychotropy. Dobrze że odstawiłaś. Takie leki to się podaje w bardzo ostrej postaci stresu, kiedy kot się chowa i boi wszystkiego i robi sobie krzywdę. Psychotropy na kota bardzo mocno działają i daje się je tylko wtedy jeśli kot jest sobie w stanie sam zagrozić poważnie (tłucze się o ściany, rani mocno). Kopiejko napisz do Ryśki i zapytaj o krople Bacha, tylko musisz baaardzo dokładnie opisać zachowanie Zombika, jakie ma relacje z kotem drugim, jakie z Wami, kiedy się denerwuje i takie tam. Im dokładniej opiszesz tym lepiej będzie mogła dobrać krople. Napisz do niej PW (nick ryśka) albo tutaj bezpośrednio przez formularz http://www.czarny-kot.pl/index.php?opti ... &Itemid=39 jak będziesz pisać przez formularz to napisz że jesteś z miau, bo wtedy za dobór nie płacisz, a Ryśka (Magda tak naprawdę o ile dobrze pamiętam) naprawdę się zna na rzeczy![]()
Aha - napisz że ma chore nerki też, choć z tego co pamiętam jak JaEwka zamawiała dla Wilczki to krople na nerki nie mają żadnego złego działania.
Agness78 pisze:o kurczeco ten chłopak znowu wymyślił
![]()
A pewność jest że to psycha? Może ma jakiegoś pasożyta? albo alergię?
Miałam kiedyś kotkę na DT, która wylizywała sierść na szyi aż do rany.
Trafiła do DS i po konsultacji z wetem zalecił karmę dla alergików i wszystko minęło...
Może to to samo?![]()
kopiejka pisze:Ehhhh![]()
Dzisiaj jest 8 dzień na kropelkach Bacha. Wczoraj ściągnęłam mu kołnierz na próbę. Lizanie było, jak najbardziej, ale też i nie ograniczał się do jakiegoś jednego miejsca szczególnie. No i teraz go sobie obejrzałam i d...- znowu placka sobie zrobił na brzuchu. Kurcze, a tak się cieszyłam, że bez tego kołnierza już sobie polata. Zobaczę jak to jutro będzie wyglądało i najwyżej znowu go zapakuję go w to ustrojstwo, a za pare dni spróbuję ponownie zdjąć. Ryśka pisała, że do 2 tygodni powinna być poprawa.
Gibutkowa pisze:Tylko trzeba pamiętać o regularnym podawaniu - minimum 4 razy dziennie. Trzymam mocno![]()
![]()
smarti pisze:ale moja wet mówiła że jak w okolicach i powyżej szyjki to pokarmowa a jak ponizej szyjki ciałko to psychiczna czyli behawiorystki szukaj...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości