Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Basica pisze:dziewczyny podajcie link do wątku głosowania w ankiecie krakvetu....pliiiiiisssssss
jamaria pisze:Dziś w sklepie Carrefour (konkretnie na Zielonych) kupiłam żwirek bentonitowy zbrylający po 3,99/5kg. Uważam, że to tanio.
Bakteria pisze:Czarny kotek z serii Wesoła Kompania pojechał dziś do nowego domku![]()
Trochę z nim było zamieszania, bo były dwie chętne rodzinki. Jedna młoda dziewczyna chyba nie uzgodniła z rodzicami decyzji o adopcji kotka, bo jak poprosiłam o telefon od kogoś z rodziców to kontakt się urwał, a szkoda bo domek zapowiadał się fajnie z kontaktu meilowego... Druga rodzina najpierw stwierdziła, że bardzo dłuuuuugo myślała nad kotkiem i uważają, że są już gotowi, czyli też brzmiało w porządku, bo mocno przemyślane i odpowiedzialnie, ale kilka godzin przed umówionym spotkaniem zadzwonili, że jednak rezygnują... No a dzisiaj przyjechał młody chłopak z dziewczyną, właściwie to chyba po czarno-białego, ale wyszli z czarnym. Trochę miałam wątpliwości, bo niewiele starsi ode mnieno ale tak pogadaliśmy, i pojechał... Przed chwilą dostałam SMSa, że kotek właśnie śpi zawinięty w kocyk i mruczy na całego
Mam nadzieję, że będzie dobrze, obiecali, że będą wysyłać fotki i pisać co jakiś czas. Jakby coś to zawsze może do mnie wrócić... Kurcze, im dłużej te tymczasy się zasiedzą, tym trudniej oddać i jest się coraz bardziej wymagającym, każdego szczegółu mam ochotę się czepiać
![]()
No i rudy jest zaklepany. 15.10. wiozę go osobiście do Warszawy. Pani jest taka świadoma adopcji i w ogóle tego co się wiąże z posiadaniem kota, że aż miłoBarrrdzo proszę o umieszczenie informacji, ze jest zarezerwowany na stronie, bo mam o niego conajmniej 2 telefony dziennie...
Hanulka pisze:beata87 pisze:Nazwa : Fundacja Kotkowo
bardzo dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 241 gości