Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 11, 2010 22:42 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

CoolCaty pisze:Obrazek

Cudo kot i cudo zdjecie :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie kwi 11, 2010 22:59 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

CoolCaty pisze:
Obrazek

Śliczna! :1luvu: A co za łysinkę ma na boczku? W jakim jest wieku? Pytam, bo zależy mi na młodym kotku, który ma przed sobą dłuuuugie życie, żeby nie trzeba się było żegnać za szybko.
ObrazekObrazek

abradaque

Od: Czw kwi 08, 2010 17:50

Post » Pon kwi 12, 2010 6:34 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Wygolona sierść z boku jest po sterylizacji. Tam miała robione cięcie do zabiegu. Kotka ma około roku.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pon kwi 12, 2010 10:24 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Wybieram się dzisiaj do niej :wink:
ObrazekObrazek

abradaque

Od: Czw kwi 08, 2010 17:50

Post » Pon kwi 12, 2010 11:47 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Cudna Puchatka. Dziękujemy za zdjęcia :1luvu:
Abradaque, mam nadzieję że z lecznicy wrócisz z kotem :wink:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pon kwi 12, 2010 12:33 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: za domek dla Puchatki!!!!!

Niko - a co z resztą kotków w Głownie? Czy są jakieś widoki na nowe domki - choćby tymczasowe? Może by tak zakładać indywidualne wątki pojedynczym - tak choćby po jednym, i jak znajdzie przynajmniej DT, to następnemu?

można by zrobić wątki np. Marmurce albo Szarusi, albo Skoczkowi... - to takie cudne koty - może ktoś by się zlitował...?

Strasznie martwi mnie ze zdjęcia Plamka - to taka cudna koteczka, a wygląda na chorą.... - czy nie dałoby się zorganizować jakiś badań weta dla niej? Namów proszę p. Zosię - powiedz, że koteczka osowiała, nieswoja - może ją zawiozą do lekarza...? Jakby się jakiś DT znalazł, to byłby sens robienia testów....

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon kwi 12, 2010 14:35 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

joluka pisze:można by zrobić wątki np. Marmurce albo Szarusi, albo Skoczkowi... - to takie cudne koty - może ktoś by się zlitował...?

Szarusia już ma zaklepany DS, tak? tylko nie wiem, czy są widoki na transport do Poznania.
a Marmurkę2 faktycznie by trzeba trochę poreklamować :ok:
kciuki za Puchatkę :ok:
martwi mnie milczenie w sprawie Lilki :? ona już jest u iwci?

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pon kwi 12, 2010 17:47 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

bekos pisze:
joluka pisze:można by zrobić wątki np. Marmurce albo Szarusi, albo Skoczkowi... - to takie cudne koty - może ktoś by się zlitował...?

Szarusia już ma zaklepany DS, tak? tylko nie wiem, czy są widoki na transport do Poznania.
a Marmurkę2 faktycznie by trzeba trochę poreklamować :ok:
kciuki za Puchatkę :ok:
martwi mnie milczenie w sprawie Lilki :? ona już jest u iwci?

Mnie też to martwi ,ona już dawno jest u iwci ,a ona naszych PW nie odbiera ,i ogółem milczy :|
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Pon kwi 12, 2010 18:06 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Iwona ma chyba słaby dotęp do netu ostatnio. Kotkę odebrała, więc krzywda jej się nie stanie.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pon kwi 12, 2010 18:28 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

joluka pisze:
Niko - a co z resztą kotków w Głownie? Czy są jakieś widoki na nowe domki - choćby tymczasowe? Może by tak zakładać indywidualne wątki pojedynczym - tak choćby po jednym, i jak znajdzie przynajmniej DT, to następnemu?

można by zrobić wątki np. Marmurce albo Szarusi, albo Skoczkowi... - to takie cudne koty - może ktoś by się zlitował...?

Strasznie martwi mnie ze zdjęcia Plamka - to taka cudna koteczka, a wygląda na chorą.... - czy nie dałoby się zorganizować jakiś badań weta dla niej? Namów proszę p. Zosię - powiedz, że koteczka osowiała, nieswoja - może ją zawiozą do lekarza...? Jakby się jakiś DT znalazł, to byłby sens robienia testów....

Połowa kotów ma ogłoszenia, ale jak na razie odzew był tylko o Szarusię i Rudasa, ale nic z tego nie wyszło (tylko chyba z domkiem w Poznaniu się udało), niestety na razie nikt nie chce tymczasa :(
Racja - założę wątek Skoczkowi, facet fajny jest :) Ale umaszczenie ma niestety pospolite, więc odzewu z ogłoszeń żadnego...
Tak - Plamka była chora, miała przemywane oczka i coś tam było przy niej robione. Martwi mnie ten jej ogonek (a raczej pozostałość po nim), jest łysy i czerwony, tak jakby tam krew nie dochodziła...
Też jej założę wątek, bo ona już długo siedzi...

nika28

Post » Pon kwi 12, 2010 18:54 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Wątek Plamki : viewtopic.php?f=1&t=110034
Skoczek będzie miał później.

nika28

Post » Pon kwi 12, 2010 18:56 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

Skoczek ma piękną białą plamkę pod szyjką, świetnie ją widać na tym zdjęciu z pierwszego postu. Taki szczegół może się komuś spodobać.
Murzynka z żółtymi oczami też jest niesamowita.
A Czarnuszka ma ujmujący, łagodny pyszczek, a skoro jest miziasta to też może się podobać.

kotekŁatek

Od: Sob cze 09, 2007 19:10

Post » Pon kwi 12, 2010 19:20 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

kotekŁatek pisze:Skoczek ma piękną białą plamkę pod szyjką, świetnie ją widać na tym zdjęciu z pierwszego postu. Taki szczegół może się komuś spodobać.
Murzynka z żółtymi oczami też jest niesamowita.
A Czarnuszka ma ujmujący, łagodny pyszczek, a skoro jest miziasta to też może się podobać.

Wszystkie są cudne :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Pon kwi 12, 2010 19:32 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

abradaque, jak Ci się Puchatka podoba???

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pon kwi 12, 2010 19:48 Re: Pilnie potrzebna pomoc-dramatyczna sytuacja kotów w Głownie

nika28 pisze:Wątek Plamki : viewtopic.php?f=1&t=110034
Skoczek będzie miał później.

Niko - dziękujemy!!! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

[poprzednia][następna]