KociaMama44 pisze:katarzyna1207 pisze:nata1997 pisze:Możecie mi napisać opinie o tych mlekach i stwierdzić, które jest najlepsze?
1) Milvet
2) Conve
3) Farmfood
4) Royal Canin BabyCat
Proszę chociaż o krótkie opinie

Farmfood ..., KMR bardzo trudno zdobyć w Polsce ... a convalescence to nie mleko, mimo, że bardzo dobry preparat
Ty lepiej zobacz filmik, może coś wymyślisz...
Nie wygląda to dobrze

...Malutka może mieć zachłystowe zapalenie płuc ...Niestety, słaby wet może sobie z tym nie poradzić ...Z mojego doświadczenia - weci bardzo często boją się stosować silne antybiotyki i sterydy u takich małych kociątek, co jest błędem, bo z takim maluszkiem nie ma czasu, żeby czekać i sprawdzać, czy słaby antybiotyk zadziała ...Mam wetkę, która mojego 4 dniowego oseska (znaleziony w reklamówce) z zachłystem uratowała właśnie b. silnym antybiotykiem i sterydem ...tak samo z innym, który miał "zespół słabego kocięcia" ...Inna. wetka, która nie stosuje silnych antybiotyków i sterydów u osesków, niestety nie uratowała ..Z tego co wiem, to u takich maluszków nie wolno tylko stosować gentamycyny (zastrzyki, nie krople do oczu).
edit: doczytałam, że mała się dusi ... Szukaj dyżurnej lecznicy i jedź z nią natychmiast ... bo nie doczeka rana bez pomocy ...

Wg mnie to nie od kupy ...