ASK@ pisze:Kotka Milka pisze:zauważyłam jedno na miau. Forum nie uczy miłosci do zwierząt, tylko nienawisci. Wystarczy byc tylko troszke innym miec inne poglądy i już się jest zgnojonym do cna.
NIE WIERZĘ.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Kotka Milka pisze:zauważyłam jedno na miau. Forum nie uczy miłosci do zwierząt, tylko nienawisci. Wystarczy byc tylko troszke innym miec inne poglądy i już się jest zgnojonym do cna.
Kotka Milka pisze:ja nie uważam że ten pies jest chory. Mysle że jest wredny. Jak inaczej wytłumaczyc żarcie drzwi? Wziełam ją do domu pó 5 min haratała pazurami drzwi bo ona chce na pole. Nie sika tylko leży &
NITKA/KARINKA pisze:Czy to ten sam pies ( suka)?
viewtopic.php?p=10395552#p10395552Kotka Milka pisze:[...]
jestem załamana,moim psem
suka miala zapalenie pęcherza- waleczki tl uszczu w moczu, troche bialka, bakterie e coli
usg nerek ok mocznik kreatynina w normach
żadnych objawow badania robilam ot,tak
dostala na miesiac furagin plus urosept
dzis badanie moczu tluszcz i.ciężar własciwy niski-wczesniej przy infekcji byl wysoki
jestem załamana czy dawać juz karme nerkowa lub jedzenie z alusalem? ile alusalu na 17 kg?
Kotka Milka pisze:NITKA/KARINKA pisze:Czy to ten sam pies ( suka)?
viewtopic.php?p=10395552#p10395552Kotka Milka pisze:[...]
jestem załamana,moim psem
suka miala zapalenie pęcherza- waleczki tl uszczu w moczu, troche bialka, bakterie e coli
usg nerek ok mocznik kreatynina w normach
żadnych objawow badania robilam ot,tak
dostala na miesiac furagin plus urosept
dzis badanie moczu tluszcz i.ciężar własciwy niski-wczesniej przy infekcji byl wysoki
jestem załamana czy dawać juz karme nerkowa lub jedzenie z alusalem? ile alusalu na 17 kg?
Nie to inny pies. Mam 4 psy.
Kazia pisze:Z pewnością problemem jest brak pieniędzy, wet za darmo nie przyjmie i badań nie zrobi.
I dlatego uważam, że w takiej sytuacji, brak środków do życia dla siebie, a co dopiero dla zwierząt, poszukanie zwierzakom dobrych domów to byłby dowód milości do nich.
Kazia pisze:Z pewnością problemem jest brak pieniędzy, wet za darmo nie przyjmie i badań nie zrobi.
I dlatego uważam, że w takiej sytuacji, brak środków do życia dla siebie, a co dopiero dla zwierząt, poszukanie zwierzakom dobrych domów to byłby dowód milości do nich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], indestructibleperson, puszatek i 143 gości