Laluś to straszny przytulasek, kocha mnie ponad wszystko, cały czas by się całował, tulił, świergotał do ucha jak skowronek :1 luvu : śliczne małe białe cudo, jest tak piękny...strasznie urodziwy synuś, wygląda z buzi jak dziewczynka
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Witaj Janinko Jak można głosować? W konkursie bierze udział dwadzieścia ślepaczków, przy każdym z nich jest numerek i nazwa opiekuna. Można oddać głos na 10 kotków, punktując je od 1p. do 10p. - np. 3. Mruczek od xxx 10p. / 2. Kiciuś od xyz 2p. itd. W pierwszym poście tego konkursu jest dokładniej wszystko opisane
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
EUREKA! Wreszcie wymyśliłam kogo ten Laluś tak wciąż mi przypomina!!!! Przygody kota Filemona i to ostatnie jego zdjęcie kicikicimialhau mi to uświadomiło, zobaczcie sobie