Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Rud cudo chudziutkie z kuchni schroniska pojechało dzięki Acha13 i dziewczynom z Olsztyna do Kortowa.Jutro jak Asia będzie wiedzieć coś więcej napiszemy lecz musi być dobrze.![]()
![]()
welina pisze:horacy 7 pisze:Ja bardzo boję się zwrotów i że mogę źle ocenić przyszły dom.Nie boję się nawet o siebie ,że sobie wtedy nie poradzę lecz co czuje ten zwrócony kot czy pies.Mam swoja Zosię po zwrocie z adopcji to wrócił inny ,przerażony ,wściekły i bardzo agresywny kot.Teraz jest cudna a człowiek to to co kocha najbardziej ,skoro rozkochała w sobie mojego syna to jest coś.I u Was się powoli ułoży Welino.Tylko teraz znaleźć dom by nie zawiódł jej już trzeba.
Też boję się następnej adopcji.Ale jestem samotna i nikt mi nie może pomóc,a na rencie byle się żyje
![]()
Jeszcze nie napisałam,że cały jej nosek podrapany,bez sierści i garbaty.Powiedziała mi,że trze noskiem o sprzęty dlatego taki ma.Ani razu tego u mnie nie zrobiła,
Podejrzewam,że często przetrzymywali ją w kontenerku.Kontenerek jest pogryziony.
Tu pierwsze minuty w moim domu strasznie przestraszona![]()
A to zdjęcie zrobione w tym tygodniu.Włoski na nosku odrastają.Powoli zaczyna mi ufać.
welina pisze:Pomimo,ze dbają o higienę Wetka kazała się wstrzymać,bo nie jestem pewna,czy ją zaszczepiła.Mówiła,że tak,ale ja już jej nie wierzę.
ACHA13 pisze:Ruda kicia już w Kortowie,tam stwierdzono,że wygląda na młodą i w miarę zdrową,tylko mocno wygłodniałą,wprost rzuca się na jedzenie.
Z ds w Warszawie niestety nici,ponieważ państwo chcą jednak kocurka.
Fotki prześlę do Meksykanki.
MalgWroclaw pisze:Tak, Basiu, nie szalej tam w domu, tylko odpoczywaj.
Napisz lepiej, jak się masz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, emilijaaa98, Google [Bot] i 86 gości