Fundacja KOTIKOWO. Gdańsk. Potrzebujemy pomocy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 04, 2012 0:18 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

jaaana pisze:Kupiłam punkty (powiększając debet na koncie :evil: ), wszystkie ogłoszenia wyróżnione.

Dzięki Jaaano, może kiedyś się odwdzięczę. :1luvu:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Sob lut 04, 2012 0:19 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

kotika pisze:
jaaana pisze:Kupiłam punkty (powiększając debet na koncie :evil: ), wszystkie ogłoszenia wyróżnione.

Dzięki Jaaano, może kiedyś się odwdzięczę. :1luvu:

Byle nie kotyma :ryk:

Jutro bazarek na ten cel zrobię, sąsiadka ma dla mnie ponoć jakieś ciuszki.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Sob lut 04, 2012 9:05 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

E, tacy sąsiedzi co sie wkurzają ale jakby w trosce o koty to pikuś - idzie się dogadć.
Gorzej jak są wredni , gonią koty, zamykają okienka, wyrzucają miski i pokarm :evil: ... Przerobiłam.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lut 04, 2012 9:59 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

kotika pisze:
Matyliano pisze:Rózia ma się świetnie, daje mi się głaskać i mruczy, wita mnie z podniesionym ogonem.
Co do kotów na mrozie jest źle, mam na podwórku potwornie chorego kota który ledwo chodzi, ze złapaniem gorzej, zaszył się gdzieś ... :/

A na koniec filmik apropo kurczaków i potraw z nich, masakryczny ale warto wiedzieć ...

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... J--faib7to

Fantasycznie, że Rózia tak się już oswoiła. :1luvu:
Dobrze, że nie musi siedzieć na mrozie, bo na pewno nie dałaby rady.

Co do tego kota, gdybyś chciała go łapać, to mogę pomóc.

Przydałoby się. Mój ojciec nie dał rady sam go złapać dziś rano. Wczoraj nie było go cały dzień. Wydaje mi się, że on gdzieś się zaszywa w którejś z piwnic, bo na takim mrozie nie wytrzymałby zimy. Kiedy będziesz mogła pomóc?
"Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota."

Obrazek

Matyliano

Od: Czw sie 23, 2007 8:50

Post » Nie lut 05, 2012 21:51 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Matyliano pisze:
kotika pisze:
Matyliano pisze:Rózia ma się świetnie, daje mi się głaskać i mruczy, wita mnie z podniesionym ogonem.
Co do kotów na mrozie jest źle, mam na podwórku potwornie chorego kota który ledwo chodzi, ze złapaniem gorzej, zaszył się gdzieś ... :/

A na koniec filmik apropo kurczaków i potraw z nich, masakryczny ale warto wiedzieć ...

Przydałoby się. Mój ojciec nie dał rady sam go złapać dziś rano. Wczoraj nie było go cały dzień. Wydaje mi się, że on gdzieś się zaszywa w którejś z piwnic, bo na takim mrozie nie wytrzymałby zimy. Kiedy będziesz mogła pomóc?

Mogę jutro po pracy. :)
Obrazek

kotika

Post » Nie lut 05, 2012 21:54 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Trzymajcie kciuki za Almę i Grennę, dziś z Fanszetą zawiozłam je do nowego domu.
Oby szybko się zaaklimatyzowały. Opiekunka nie jest jeszcze kociarą, ale bardzo fajna. :D
Obrazek

kotika

Post » Nie lut 05, 2012 23:01 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

kotika pisze:
Matyliano pisze:
kotika pisze:

Mogę jutro po pracy. :)

Jak się kot pojawi będę dzwonić.
"Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota."

Obrazek

Matyliano

Od: Czw sie 23, 2007 8:50

Post » Pon lut 06, 2012 11:35 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

kotika pisze:Trzymajcie kciuki za Almę i Grennę, dziś z Fanszetą zawiozłam je do nowego domu.
Oby szybko się zaaklimatyzowały. Opiekunka nie jest jeszcze kociarą, ale bardzo fajna. :D

:piwa: :piwa:
super. po prostu super.
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pon lut 06, 2012 11:40 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Proszę o trzymanie kciuków za środową wizytę przed adopcyjną dla
Myszki ,dom w Warszawie i choć inna pani z daleka bardzo prosiła
o zatrzymanie koteczki do wiosny ,opcja "bliżej" bardziej mi pasuje.

Młoda pani chciała dziś koteczkę ,ale oporu przed wizytą nie stawiała :mrgreen:
Jakoś mi tak trudno będzie oddac Myszkę bardzo się zmieniła ,
najbardziej zabawowy i łagodny kot w stadzie ,a tyle łapoczynów
zastosowała na moich rękach i taka zmiana na :1luvu:koteczka.

Kotiko umowę podpisywać na siebie ,czy macie swoje Kotikowe :?:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon lut 06, 2012 11:43 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Trzymam kciuki :ok: :ok:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon lut 06, 2012 23:16 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Mój kochany tymczasik, mój słodki Cffaniaczek powędrował dziś do domu.
I kto będzie mi biegał po karniszach?

Obrazek

Strasznie pusto bez niego :(
To jedne z ostatnich zdjęć, jakie mu zrobiłam

Obrazek Obrazek

jaaana

Post » Pon lut 06, 2012 23:19 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Ojej wielka zmiana :P Powodzenia w nowym domku :ok: :ok:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Pon lut 06, 2012 23:20 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Ciężko mi na duszy :wink:

jaaana

Post » Pon lut 06, 2012 23:23 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Wyobrazam sobie ,taki wychuchany młody kociak - i teraz oddajesz obcym :kotek: moge tylko trzymac kciuki ,by domek docenil Twoje starania

anulka111

Post » Pon lut 06, 2012 23:38 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Domek doceni. Domek jest bardzo fajny.
Martwię się tylko, że Cffaniuś będzie tam na początku bardzo zagubiony. Choćby ze względu na dostępną przestrzeń. Ogromny dom i żadnych prawie drzwi.

jaaana

[poprzednia][następna]