Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina skaza pisze:od 2 grudnia mam nową kicię LALUNIĘ Z WEJHEROWA Z UL. SOBIESKIEGO. MAŁE CUDO W KOLORZE BISZKOPTOWO BIAŁYM ŁAZIŁO SAMOTNIE I ŻEBRAŁO POD SKLEPEMbieda malutka, miała dzwoneczek na szyjce. juz po sterylizacji miła, traktorząca.
sabina skaza pisze:w wejherowie aniu na wszej ulicy i pod blokiami dramat, moja siostra nie spała całą noc. wczoraj w nocy znalazła kota czarno-białego, z prawdop. poderzniętym gardłem, obrysowany był białą kredą, miał na sobie korale i napis "kocham cię". Alicja zgłosiła to na policję a ci zignorowali fakt, powiadomili na jej interwencje straż miejską a ona usłyszała że pewnie kota przejechał samochód i znalazło go dziecko, które napisał - KOCHAM CIE. ogólnie dramat, prawdopod. kreci się tam jakiś psychol- satanista![]()
sabina skaza pisze:ania wspierajcie się z alicją i z wiolą z zarządu, w kupie raźniej. tak jak ci opowiadałam- wiola znalazła kilka miesięcy temu głowe kota. reszty nie było, sam łepekjak będa jakieś koty do adopcji- zwoźcie do mnie, nie narażajmy ich na mord.
mpacz78 pisze:Kasia, adoptowałaś koteczkę, czy masz na tymczasie?
sabina skaza pisze:jezu znów krop wygląda jakby miał mi zejśćczy ten kot nigdy już nie będzie zdrowy? tak mi go żal...
sela pisze:Ojej, Krop znowu chory![]()
Mam ogromne wyrzuty sumienia![]()
Nie sądziłam, że to będzie taki problemowy kot. Myślałam, że to tylko tak w schronisku.
Sabina, gdyby nie Twoja troskliwa opieka, już dawno by nie żył.
Wybieram się z krótką wizytą przed świętami. Mam dla Kropcia smakołyki od Mikołaja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sherab i 275 gości