PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 11:42 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Bycie na liście bez potwierdzenia podpisu chyba nic nie daje.
Po wydrukowaniu petycji liczą się tylko potwierdzone podpisy.
Szkoda, że w instrukcji podpisywania nie jest podkreślona konieczność kliknięcia na podpisują petycję na dwóch kolejnych oknach :evil:
Chwilę temu było 435 podpisów, ale tylko 333 zweryfikowane 8O

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob sty 29, 2011 11:54 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Willow_ pisze:Bycie na liście bez potwierdzenia podpisu chyba nic nie daje.
Szkoda, że w instrukcji podpisywania nie jest podkreślona konieczność kliknięcia na podpisują petycję na dwóch kolejnych oknach :evil:

Zdaję sobie z tego sprawę, że muszę potwierdzić podpis. Tylko czekam na e-maila z potwierdzeniem.

To że jestem na liście oznacza, że moje zgłoszenie dotarło - długo mnie na tej liście nie było i dlatego się cieszę .....

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob sty 29, 2011 11:58 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Aleksandra59 pisze:
Willow_ pisze:Bycie na liście bez potwierdzenia podpisu chyba nic nie daje.

Zdaję sobie z tego sprawę, że muszę potwierdzić podpis. Tylko czekam na e-maila z potwierdzeniem.

To że jestem na liście oznacza, że moje zgłoszenie dotarło - długo mnie na tej liście nie było i dlatego się cieszę .....

A wiesz, że może ci wcale nie przyjść(już miałam takie sytuacje)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sty 29, 2011 12:01 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

ja każdemu mówię o weryfikacji ale i tak sporo osób tego nie zrobiło :(
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Sob sty 29, 2011 12:06 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Tym bardziej ze jesli wszystko dobrze sie zrobi link aktywacyjny przychodzi od razu... Jak ja raz nie potwierdzilam tego podpisu tez myslalam ze link dotrze, niestety nigdy nie dotarl. Dlatego mysle ze warto podpisac jeszcze raz.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob sty 29, 2011 12:14 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

skwareek pisze:Tym bardziej ze jesli wszystko dobrze sie zrobi link aktywacyjny przychodzi od razu... Jak ja raz nie potwierdzilam tego podpisu tez myslalam ze link dotrze, niestety nigdy nie dotarl. Dlatego mysle ze warto podpisac jeszcze raz.

Nie mogę podpisać drugi raz - dostaję informację, że mój adres e-mailowy został już użyty do podpisania petycji :twisted: A e-maila potwierdzającego nadal nie mam :twisted:

I co mam z tym fantem zrobić :?:

Aleksandra59

Post » Sob sty 29, 2011 12:19 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Aleksandra59 pisze:
skwareek pisze:Tym bardziej ze jesli wszystko dobrze sie zrobi link aktywacyjny przychodzi od razu... Jak ja raz nie potwierdzilam tego podpisu tez myslalam ze link dotrze, niestety nigdy nie dotarl. Dlatego mysle ze warto podpisac jeszcze raz.

Nie mogę podpisać drugi raz - dostaję informację, że mój adres e-mailowy został już użyty do podpisania petycji :twisted: A e-maila potwierdzającego nadal nie mam :twisted:

I co mam z tym fantem zrobić :?:

Napisać z innego maila :ok: :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sty 29, 2011 12:31 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Nie mam innego prywatnego :? Ze służbowego nie mogę - zakazano odgórnie 8)

Czyli co - zakładać nowy adres e-mailowy :?: Mam pewne wątpliwości :oops: Moje nazwisko dwa razy pojawi się na liście - nieważne, czy z potwierdzonym czy nie potwierdzonym podpisem. Żeby nie było problemów, że jakieś sztuczki z petycją były robione :? :oops:

Aleksandra59

Post » Sob sty 29, 2011 13:28 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Pisały tez dziewczyny,że z pewnych adresów jest kłopot. Ja ma pocztę na wirtualnej, moaj córka na o2. Maile zwrotne doszły do nas natychmiast. Może rzeczywiście załozyć konto gdzieś indziej.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Sob sty 29, 2011 13:37 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Napisałam e-maila do www.petycje z prośbą o wyjaśnienie sprawy. Ale pewnie odpowiedź dopiero w poniedziałek będzie :?

Aleksandra59

Post » Sob sty 29, 2011 13:43 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Pod petycją podpisało się sporo osób z Radomska. Jakiś potencjał tam jednak musi być. A nikogo do pomocy przy kotach Andżelika nie ma. Jak się wszystko ułoży, może trzeba by tam bardziej wyjść na zewnątrz z jakąś akcją reklamową, edukacyjną.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Sob sty 29, 2011 18:45 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Aleksandra, ja podpisywałam drugi raz, na onet email potwierdzający nie dotarł, na gazetę - bez problemu.

A to fakt, że gdyby zalążek wolontariatu stał się skutkiem ubocznym całej afery, byłoby nieźle... RTOZ potrzebuje świeżej krwi :wink:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Sob sty 29, 2011 19:05 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

slapcio pisze:Aleksandra, ja podpisywałam drugi raz, na onet email potwierdzający nie dotarł, na gazetę - bez problemu.

A to fakt, że gdyby zalążek wolontariatu stał się skutkiem ubocznym całej afery, byłoby nieźle... RTOZ potrzebuje świeżej krwi :wink:

Slapcio dzięki za przypomnienie gazety :1luvu:

Co do zalążka - trzymam mocno kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Sob sty 29, 2011 19:16 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Podpisałam petycję za pośrednictwem poczty gazety - migusiem poszło 8O :D :D :D Nie wiem dlaczego z onetem są takie problemy :roll:

Aleksandra59

Post » Sob sty 29, 2011 19:23 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

śniła mi się w nocy ta petycja i koty...
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

[poprzednia][następna]