^JoKot^ cz.3- PROSIMY o 1% (s.1) oraz DT dla 8 kotów s.77!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 11, 2010 19:39 Re: ^JoKot^ cz. 3 - WARSZAWSKI KIEROWCO-masz trochę czasu?POMÓŻ!

alix76 pisze:A tak na marginesie, czy ktoś wie, jak się czuje Rudy-z-Cytadeli?

Ktooooś?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw lis 11, 2010 19:42 Re: ^JoKot^ cz. 3 - WARSZAWSKI KIEROWCO-masz trochę czasu?POMÓŻ!

Nie miałam w tym tygodniu głowy do sprawdzania :oops:
Jutro się dowiem i dam Ci znać.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt lis 12, 2010 12:00 Re: ^JoKot^ cz. 3 - WARSZAWSKI KIEROWCO-masz trochę czasu?POMÓŻ!

Oleńko, a co z tą burasią, której ciągle robię Allegro?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt lis 12, 2010 12:02 Re: ^JoKot^ cz. 3 - WARSZAWSKI KIEROWCO-masz trochę czasu?POMÓŻ!

Kasiu, Twoi znajomi znaleźli kotka?

alix76

Post » Pt lis 12, 2010 12:05 Re: ^JoKot^ cz. 3 - WARSZAWSKI KIEROWCO-masz trochę czasu?POMÓŻ!

Kasiu, dzięki, że o niej pamiętasz!!!
Niestety, burasia nie chce współpracować :(
Było już kilka prób złapania jej, klatka-łapka kompletnie jej nie interesuje :? Tam jest problem z przegłodzeniem kici, bo chociaż się udało spacyfikować karmicielkę (co też łatwe nie było), jest śmietnik, w którym kota buszuje i przypadkowi ludzie, którzy jej wykładają jakieś resztki.
W efekcie ona nie jest głodna na tyle, żeby chcieć wejść do klatki. Poza tym jest bardzo ostrożna i czujna, do klatki podchodzi tylko jak obok stoi karmicielka, jak kobieta sobie pójdzie, kota też znika :?
Cały czas kombinujemy jak ją podejść...
Alfons Allais

Aleba

Post » Pt lis 12, 2010 13:01 Re: ^JoKot^ cz. 3 - WARSZAWSKI KIEROWCO-masz trochę czasu?POMÓŻ!

Kaprys2004 pisze:Kochani - zbystrzeć proszę!

Domek poszukiwany! Tfu... KOT POSZUKIWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj dostałam taką oto wiadomość od mojej koleżanki z Dogomanii (ale znam Asię od 30 lat, czyli kiedy o Dogo czy internecie nikomu się nie śniło :roll: ):

"Kasiu,
poniżej przesyłam link do posta mojej koleżanki Izy z Dogomanii. Oni juz od dłuższego czasu szukają kiciorka do domu. I - jak dotąd - nie mogą znaleźć...
http://www.dogomania.pl/threads/87836-B ... st15705195

Zajrzyj, prosze, może będziesz mogła im pomóc w znalezieniu tego wymarzonego."

No i info z wątku jakiego kotka szukają:

"Kot czy kotka nie ma znaczenia, bo i tak ma być wykastrowany.
Ja bym chciała długowłosego, a mama zakochała się w niebieskim.
Kot nie może być dziki, bo mam brata młodszego. Nie musi być jakoś specjalnie przytulaśny, ważne by nie bał się ludzi.
No i koniecznie pozytywnie nastawiony do psów. Czytałam ostatnio na molosach, że kociak tak podrapał nowofundlandowi oczy, że ten miał już 2 operacje, a i tak nie wiadomo czy będzie widział.
Chcielibyśmy kota starszego, nie małego kociaka. Mógłby to nawet być dorosły kot czy kotka po kastracji."

Kto ma futrzaka do zaproponowania?

Na balkon kot - podobnie jak ich psy nie będzie wychodził, a ponieważ okolica jest spokojna - od kota będzie zależało czy będzie chciał być kotem wychodzącym czy nie. Na wszelkie tematy z Izą można rozmawiać.

Mamy w 'ofercie':
1. biały z szarymi łatkami, jedno oko niebieskie drugie żołte, ofromnie puszysta kita, wielka! straszny miziak, lubi psy, pyszczek egzotyczny, taki syjamowaty.
2. biala kotka, słyszy
3. bialy kotek, chyba nie slyszy
4. 'rosyjski niebieski'
5. długowłosy tygrys, cholerny miziak z niego
Oprocz tego oczywiscie morze buraskow, wsciekle miziastych

Koty wymagają oczywiscie doleczenia, ale to nie jest problem! w razie czego prosze o kontakt ze mną.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt lis 12, 2010 18:24 Re: ^JoKot^ cz. 3 - WARSZAWSKI KIEROWCO-masz trochę czasu?POMÓŻ!

Patrzcie, jakie cudo trafiło pod naszą opiekę!

Kotka!!! 8O
Cała ruda 8O
Przedłużane futro i puchaty ogon 8O
Miła i grzeczna.
Młoda, maksymalnie do 2 lat.

Zdjęcia podłe, bo z komórki :?
Ale kota jest zjawiskowa, naprawdę :love:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Szuka DT na już, a potem oczywiście najlepszego DS.
Alfons Allais

Aleba

Post » Pt lis 12, 2010 18:31 Re: ^JoKot^ cz. 3 - WARSZAWSKI KIEROWCO-masz trochę czasu?POMÓŻ!

O, rany, ale cudo!

alix76

Post » Pt lis 12, 2010 21:55 Re: ^JoKot^ cz. 3 - WARSZAWSKI KIEROWCO-masz trochę czasu?POMÓŻ!

alix76 pisze:O, rany, ale cudo!

Noooo 8O
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lis 13, 2010 11:32 Re: ^JoKot^ cz. 3 - ruda puchata kotka szuka DT/DS!!! s. 28

Aleba, masz już listę chętnych na rudą? :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lis 13, 2010 21:26 Re: ^JoKot^ cz. 3 - ruda puchata kotka szuka DT/DS!!! s. 28

Kota przecudna :D
Co prawda dla mnie i tak zawsze najpiękniejsze są czarne :twisted:, ale po tę damę pewnie się będą ustawiać w kolejce.
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Sob lis 13, 2010 22:12 Re: ^JoKot^ cz. 3 - ruda puchata kotka szuka DT/DS!!! s. 28

behemotka pisze:Kota przecudna :D
Co prawda dla mnie i tak zawsze najpiękniejsze są czarne :twisted:, ale po tę damę pewnie się będą ustawiać w kolejce.

Róznie z tą kolejką bywa jak takie cudo jest. I różnie z kolejkowiczami bywa starającymi się o takie cudo.
Oby zgłosił się od razu dom mądry i rozsądny!
Obrazek

ASK@

Post » Sob lis 13, 2010 23:55 Re: ^JoKot^ cz. 3 - ruda puchata kotka szuka DT/DS!!! s. 28

ASK@ pisze:
behemotka pisze:Kota przecudna :D

Róznie z tą kolejką bywa jak takie cudo jest. I różnie z kolejkowiczami bywa starającymi się o takie cudo.
Oby zgłosił się od razu dom mądry i rozsądny!
Wiem, że różnie niestety...

Raz tylko mi się zdarzyło, że mogłam do woli przebierać w potencjalnych domach - ale to chodziło o wysoce rasopodobną seterkę irlandzką, czyli towar dość chodliwy. Zgłosiła się wtedy między innymi kobieta, która dopytywała, czy ten pies "nadaje się do spacerów z dzieckiem", bo "trzy poprzednie się nie nadawały, więc mąż oddał na wieś na łańcuch" :roll:. Ale ostatecznie udało się stwora wyekspediować do domu, do którego sama bym się chętnie wyadoptowała, gdyby mnie tylko tam zechcieli :mrgreen:

Trzymam kciuki za odpowiedzialnego ludzia, który zakocha się w rudzielcu :ok:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Nie lis 14, 2010 6:57 Re: ^JoKot^ cz. 3 - ruda puchata kotka szuka DT/DS!!! s. 28

Miałam teraz cały przeglad z puchatą trikolorową Pola.Część traciła zainteresowanie zaraz po potwierdzeniu,ze wycieta już.Wbrew pozorom siedział długo.
Albo ja taka wybredna :mrgreen:

Dziewczyny zajrzyjcie.Ważne!
viewtopic.php?p=6659780#p6659780
Obrazek

ASK@

Post » Nie lis 14, 2010 11:47 Re: ^JoKot^ cz. 3 - ruda puchata kotka szuka DT/DS!!! s. 28

Ruda piękność znalazła już DT?
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

[poprzednia][następna]