Ślepaczki cz IV -prosimy o zamknięcie watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 19, 2010 18:27 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

halbina, wszystkie maluszki wstawiłam na listę kandydatów do wsparcia , jesli maja watek , proszę o link
AgaPap na urlopie myslę,ze po powrocie opisze, co słychac z finansami, ale jakoś mam przeczucie ze nie za bardzo :( jak ostatnio rozmawiałam z nią :ubyło nam wpłacających, dwie osoby zgłosiły pomoc finansową w klubie chociaz nie maja ślepaczków :wink: :ok:
miałam takie ciche nadzieje,ze opiekunowie, którzy otrzymali pomoc od klubu, zechca przyłączyc się, aby pomóc innym ślepaczkom, choć te 5 zł miesiecznie, w większości jednak sa "przelotem" :(
kotków potrzebujących jest coraz więcej, niestety, pieniażki sie nie rozmnażają, bazarki słabo idą :( już w zeszłym miesiacu kwota dofinansowania nie była duża, wkrótce, faktycznie będzie to bardzo symboliczny pieniażek, przykro mi, że rozmywa sie idea pomocowa, tym bardziej,ze do ogłoszeń także nikogo chętnego nie mamy :(
jakos mam wrażenie,że smutno sie zrobiło w klubie, mało kto opowiada śmieszne historyjki o swoich ślepaczkach,jka niegdyś, sa tylko smutne historie ...
no cóz, na razie jeszcze jestesmy :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw sie 19, 2010 19:08 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

viewtopic.php?f=1&t=92969&start=1380 nie mają oddzielnego wątku, są na wątku fundacyjnym "Szarej Przystani". Co do finansowego wsparcia... systematycznie wspieram dwa psiaki ze schroniska w Zabrzu w hotelikach, no i częsciowo utrzymuję kociaki na dt u siebie... teraz obiecałam też po 20 zł. na Elvisa... nie obiecuję więc systematycznej wpłaty, ale jak się trochę rozluźni u mnie, to przeleję na biedactwa
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw sie 19, 2010 19:12 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

zaglądajcie do Maszy, polecajcie, prosze na nk, wkrótce ma trafic do schronu...

viewtopic.php?f=13&t=115619
http://nk.pl/profile/18757875/gallery/album/2/382

wstawiam ten watek maluszków halbina :ok:
wsatwic na nk maluszki z prosbą o dt? tylko jkais kontakt prosze , podaj

edit: maluszki sa na nk , polecajcie, proszę :
http://nk.pl/profile/18757875/gallery/album/2/380

alessandra

Post » Czw sie 19, 2010 19:26 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

halbina pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=92969&start=1380 nie mają oddzielnego wątku, są na wątku fundacyjnym "Szarej Przystani". Co do finansowego wsparcia... systematycznie wspieram dwa psiaki ze schroniska w Zabrzu w hotelikach, no i częsciowo utrzymuję kociaki na dt u siebie... teraz obiecałam też po 20 zł. na Elvisa... nie obiecuję więc systematycznej wpłaty, ale jak się trochę rozluźni u mnie, to przeleję na biedactwa

ja tak ogólnie ...
sorry, zwykle pisze wsio w jednym poście i mogło tak wyjśc nieładnie, ze do Ciebie :oops: absolutnie nie to było moim zamiarem :oops:

sprawa Avatara szczególnie ale i Elvisa jest mi dobrze znana, takze staram sie grosik dorzucic i sporo wirtualnych i tak jakos mi pieniażki sie rozpływaja, człek by chciał, ale nie da rady wszystkim pomóc ... :(

alessandra

Post » Czw sie 19, 2010 20:03 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

Proszę bardzo o kciuki dla Saurona i Cooka z mojego podpisu.
Kocurki są bardzo chore :(
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Czw sie 19, 2010 21:44 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

:ok: :ok: :ok: za maluchy...

bazarki, moze uda sie jakies sensowne wsparcie dla klubu w tym miesiacu jednak zorganicowac :)
viewtopic.php?f=20&t=111156&p=5951438#p5951438 - bizuteria
viewtopic.php?f=20&t=110883 - buty
viewtopic.php?f=20&t=115978 - tor RC
viewtopic.php?f=20&t=111168&start=0 - roznosci

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Pt sie 20, 2010 0:03 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

Ja to taka niestematyczne jestem :oops: :oops: :oops:
Dzisiaj wplacilam zaleglosci finansowe.
Bede szukac nowych klubowiczow tych wplacajacych, sa tacy tylko nie wiedza o nas. :ok:
No prosze i dobre wiesci miala dla nas halbina. Za maluszki i za Pania Marie :ok:
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Pt sie 20, 2010 6:48 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

alessandra pisze:miałam takie ciche nadzieje,ze opiekunowie, którzy otrzymali pomoc od klubu, zechca przyłączyc się, aby pomóc innym ślepaczkom, choć te 5 zł miesiecznie, w większości jednak sa "przelotem" :(
kotków potrzebujących jest coraz więcej, niestety, pieniażki sie nie rozmnażają, bazarki słabo idą :( już w zeszłym miesiacu kwota dofinansowania nie była duża, wkrótce, faktycznie będzie to bardzo symboliczny pieniażek, przykro mi, że rozmywa sie idea pomocowa, tym bardziej,ze do ogłoszeń także nikogo chętnego nie mamy :(
jakos mam wrażenie,że smutno sie zrobiło w klubie, mało kto opowiada śmieszne historyjki o swoich ślepaczkach,jka niegdyś, sa tylko smutne historie ...
no cóz, na razie jeszcze jestesmy :wink:

Pokazując się tutaj z moim szkrabem liczę raczej na wsparcie duchowe, absolutnie nie finansowe :)
Jest mi przykro, że nie wspieram ślepaczków finansowo, ale na razie nie dam rady, ciągle są jakieś biedy do przygarnięcia...z dwóch zrobiło mi się nagle siedem. Małe smoczki obciągnęły w ciągu 10 dni 4 puszki mleka dla kociąt 8O
Misio [*] 9.07.2021,Bąbel [*]1.03.2020, Weron [*] 31.12.2014,Tysia [*]13.11.13, Bazyl [*]06.07.13, Dasia (Dakota) [*]18.06.13, Leon [*]10.12, Gabriel [*]19.11.2011, Majki [*]01.06.2011

Tysiek

Od: Czw lut 07, 2008 7:35

Post » Pt sie 20, 2010 6:55 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

Na poprawę nastroju - małe słodziaki podczas karmienia (rodzeństwo szkraba)

Obrazek
Misio [*] 9.07.2021,Bąbel [*]1.03.2020, Weron [*] 31.12.2014,Tysia [*]13.11.13, Bazyl [*]06.07.13, Dasia (Dakota) [*]18.06.13, Leon [*]10.12, Gabriel [*]19.11.2011, Majki [*]01.06.2011

Tysiek

Od: Czw lut 07, 2008 7:35

Post » Pt sie 20, 2010 7:57 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

Tysiek pisze:Obrazek

o matusiu!!!!!!!! zobaczyłam i padłam zakochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pt sie 20, 2010 8:23 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

Sauron nie żyje.
Zmarł dzisiaj rano
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Pt sie 20, 2010 8:36 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

sebriel pisze:Sauron nie żyje.
Zmarł dzisiaj rano

biedny maluszek.... :(

Ja w tym miesiacu tez składki chyba nie prześle....nie mam....dzisiaj dowiedziałam sie ,ze pieniadze jakie powinnismy dostac do 27 przyjda za miesiac,bo "kryzys w kraju, a pani wysłała becikowe nad planowo"-dla nas nie mają,zapomnieli :( Jeszcze dług u weta jest spory za Temisia....przepraszam :oops: wyrównam w przyszłym miesiącu po 10-tym...
.
Po niedzieli ma sie ukazac w lokalnej siedleckiej prasie ogłoszenie"Klub kotów niewidzących poszukuje odpowiedzialnych DS i DT dla naszych podopiecznyc-tel..mój"
Oczywiscie jeśli jestescie przeciw, napiszcie ,wycofam prosbe ogłoszenia....Oczywiscie kazdy kandydat zostanie sprawdzony od A doZ i mam pomoc ...w weryfikacji domów dla naszych ślepinek....(pomoc w wizytach przed adopcyjnych...)Juz nie wiem co wiecej mozna wymyśleć....

acha-utworzyłam jeszcze album na nk "slepaczki do pilnej adopcji",linka Alessandre poprosze wstawić...

"Pracuje" nad domkiem dla Maszy....na razie sa chęci gospodyni domu..pan sie boi....Jesli Masza nie znajdzie domu nie pozwole na jej oddanie do schroniska i zabiore ja do mojego domu na czas poszukiewń DS-Zamieszkałaby z Temidem(jaki jest odizolowany)Wierze,ze Maszka domek znajdzie....coś tak czuję....ale nie zapeszam...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sie 20, 2010 12:08 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

Ja tak z doskoku to napiszę, że jak ostatnio zagladałam na konto to było niecałe 600 złotych, ale jeszcze trochę do końca miesiąca jest więc mam nadzieje, że coś nam przybędzie :ok:

Zdajemy sobie sprawę z alessandrą, że większość z Was nie tylko ma po kilka swoich kotów, ale też pomaga innym i potrafi ostatnie pieniądze wysłać jak jest szczególnie tragiczny i pilny przypadek na forum. I wiadomo, że jak ktoś nie wpłaci to nie dlatego, że nie chce, ale że nie ma i nie musi się z tego tłumaczyć. Alessandra pisała tylko o tym, co od jakiegoś czasu nas gnębi i o czym ostatnio rozmwiałyśmy, bo w tej chwili do prowadzenia wątku zostałyśmy tylko we dwie, a jeszcze jak do tego całkiem wpływy spadną to nawet nie będzie czym pomagać :( A tego szkoda by było najbardziej, bo jadnak myślę, ze zawsze te parę groszy się przydawało opiekunom ślepaczków.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt sie 20, 2010 18:20 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

alessandra pisze:3. maluchy z wilanowskiej lecznicy - info Aleksandra59
viewtopic.php?f=1&t=115386
ObrazekObrazekObrazek

Kotki ze zdjęcia pierwszego i drugiego są już w STAŁYCH DOMKACH :D :D Popłakałam się jak się o tym dowiedziałam - w lecznicy są piękne zdrowe małe kotki, a proszę ślepinki pierwsze domeczki znalazły :D :D :D :D

Poproszę o numer konta - zrobię stałe zlecenie dla Klubu Ślepaczków :kotek:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt sie 20, 2010 19:15 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

O jak się cieszę,że są też i dobre wieściObrazek

A u mnie wielki sukces Obrazek
Zobaczcie sami 8O
http://picasaweb.google.pl/110475705784054992403/Rrrr# Garfield ma przyjaciela
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

[poprzednia][następna]