Stan na 14 sierpnia 2010
Zaplecze – 6 kotów
1- mama biała z plamkami ciemnymi plus dwa maluchy takie 4 tygodnie na oko
2- kot czarny z białym kołnierzem i w czerwonych szelkach – ma się zgłosić właściciel, z interwencji
3- koteczek mały chyba KK, czarno biały chyba ten ze zdjęć z dogo
4- koteczek czarny, rozwolnienie ale aktywny i ma apetyt
szylkretka nie przeżyła
klaty kuwety posprzątaliśmy, koty dostały jedzenie suche, mokre, świeżą wodę. W dużej klacie resztka jedzenia i obsikana kurtka wełniana. Wyrzuciliśmy i posprzątaliśmy.
Kociarnia mała – 3 koty
Trzy dorosłe buraski, lekkie rozwolnienie, nie wiem dlaczego kupy obok jedzenia? W czwartek przeniosłam jedzenie bo stało przy kuwecie.
Nakarmiliśmy, umyłam podłogę, kuweta posprzątana.
Kociarnia – melamina – 1 dorosły – 7 maluchów
1. dorosła szylkretka, chuda ale ma apetyt
2. pręguski małe – 3 sztuki ,
3. dwa śliczne podpalane brąz z czarnym mieszanka egzotyka z dachowcem
4. jeden krówek biały z czarnym
5. jeden krówek biały ale ma więcej czarnego
• ponadto pręguska dziewczynka – ok.3 m-ce, wydałam do adopcji

bo pan z obsługi się nie zna na płci a państwo chcieli kotkę
• pręgusek mały z białymi skarpetkami – martwy w budce drapaka
kotki nakarmiliśmy mokrym z gotowaną rybką, wymieniliśmy suche, wodę, posprzątaliśmy w kuwetach i umyliśmy podłogi.
Uwagi
Pan z obsługi nie wie co to jest virkon więc co za tym idzie nie wie gdzie może być. Chciałam zdezynfekować budkę po martwym kotku.
Nie ma zeszytu na miejscu do wpisywania uwag/ wykonanej pracy. Uzgodniłam z Janką, że od poniedziałku będzie.
bylismy z Piotrkiem. W sumie szybko i sprawnie poszlo ale nie było czasu na zabawę, bo musilismy wykonać pracę za ktorą ktos dostaje pieniadze
maluszki dostały piłeczki plastikowe zabrałam jakis wywłok typu piłeczka ze sznurka mokry i rozwalony, zostawilam poslanko z darów oraz węża grzechotke od nas