Kociara82 pisze:kiche_wilczyca pisze:oj Djuna, Djuna, ciebie nie sposób nie pokochać
oj, tu masz racje![]()
![]()
Djunia to naprawde fajna kicka
I dlatego potrzebuje wspaniałego domu i za taki dom trzymamy

Moderator: Estraven
Kociara82 pisze:kiche_wilczyca pisze:oj Djuna, Djuna, ciebie nie sposób nie pokochać
oj, tu masz racje![]()
![]()
Djunia to naprawde fajna kicka

footra zadowalają się mniejszą ilością karmy, niż zwykle, a dwa razy dziennie jakby nie patrzeć dodatkowa porcja wody wchodzi Korciaczki pisze:...A swoją drogą, jalk tak czytam, o tym, co dzieje się obecnie w schroniskach, to ogarnia mnie przygnębienie. Człowiek tak skupia się na swoim pupilu,a tu tyle, tyle bied. Jest np taki pingwinek w Katowicach ze złamaną łapką i amputowanym ogonkiem...
No nie każdy może dostać swoją szansę...

Korciaczki pisze:Psiamo
Izydorka mi ostatnio uświadomiła, że JA już jestem "starszą Panią"![]()
Oczywiście ona też
Także wystarczyłaby tak k. 40-tki![]()
Izydorko pozdrowienia
izydorka pisze:Korciaczki pisze:Psiamo
Izydorka mi ostatnio uświadomiła, że JA już jestem "starszą Panią"![]()
Oczywiście ona też
Także wystarczyłaby tak k. 40-tki![]()
Izydorko pozdrowienia
he, he jesteśmy w kwiecie wieku!
no i pamiętaj, że jestem starsza, małolato
mar9 pisze:Korciaczki pisze:...A swoją drogą, jalk tak czytam, o tym, co dzieje się obecnie w schroniskach, to ogarnia mnie przygnębienie. Człowiek tak skupia się na swoim pupilu,a tu tyle, tyle bied. Jest np taki pingwinek w Katowicach ze złamaną łapką i amputowanym ogonkiem...
No nie każdy może dostać swoją szansę...
też mnie to strasznie boli![]()
buziaczki dla ślicznej Dju posyłamy
Korciaczki pisze:A my zapraszamy na krótki filmik z ukrytej kamery, pt: "samoobsługa".
http://www.youtube.com/watch?v=zAzXlIC6PFY

Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Baidu [Spider], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Meteorolog1 i 89 gości