Etka pisze:dziekuje bardzo
Własnie poszły do Ciebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:dziekuje bardzo
Kociama pisze:Anitko odpowiem na Twoje pytanie tutaj
Wydałam dary dla schronu w czwartek,odbierała je Wolontariuszka
W piatek zabrałam tylko z domu zabawki
aa i jeszcze jedno spedza mi sen z powiek![]()
Niestety nie odnalazłam ani nie dowiedziałam sie nic o losie Pieska który został zabrany do schronu z naszej Wiochy miedzy 30,08a 02.09
chyba przepadł jak kamień w wodzie![]()
oraz co stało sie z piątym Kociakiem o ktorym była mowa a który powinien być w schronie
Przepreaszam ze o tym pisze na forum,ale cięzko mi nabrać wody w usta
taka juz niestety jestem
Cieszę się że Dziewczynki juz u Ciebie bezpieczne i zaopiekowane jak trzeba![]()
ciesze sie że Kotów w schronie nie będzie
tylko zadaje sobie pytanie jak długo?
Kobieta ze sklepu BHP w Cieszynie usilnie szuka pomocy w sprawie Kotki z kociakami które zamieszkały pod wiatą a wiata ma być podmurowana i będą stawiane ściany.
Zima sie juz zaczeła,koty pomarzną a Kocica byc moze jest znowu w ciązy
Obawiam się ze schron moze sie szybko znowu zapełnić
jesli oczywiście Koty zostaną tam zabrane z interwencji bo o innych podrzuconych do schronu...
Zostaje jeszcze sprawa Kociąt spod kauflandu
Tak że tragedia Kotów w Cieszynie nie ma końca
mar9 pisze:Kociama pisze:Anitko odpowiem na Twoje pytanie tutaj
Wydałam dary dla schronu w czwartek,odbierała je Wolontariuszka
W piatek zabrałam tylko z domu zabawki
aa i jeszcze jedno spedza mi sen z powiek![]()
Niestety nie odnalazłam ani nie dowiedziałam sie nic o losie Pieska który został zabrany do schronu z naszej Wiochy miedzy 30,08a 02.09
chyba przepadł jak kamień w wodzie![]()
oraz co stało sie z piątym Kociakiem o ktorym była mowa a który powinien być w schronie
Przepreaszam ze o tym pisze na forum,ale cięzko mi nabrać wody w usta
taka juz niestety jestem
Cieszę się że Dziewczynki juz u Ciebie bezpieczne i zaopiekowane jak trzeba![]()
ciesze sie że Kotów w schronie nie będzie
tylko zadaje sobie pytanie jak długo?
Kobieta ze sklepu BHP w Cieszynie usilnie szuka pomocy w sprawie Kotki z kociakami które zamieszkały pod wiatą a wiata ma być podmurowana i będą stawiane ściany.
Zima sie juz zaczeła,koty pomarzną a Kocica byc moze jest znowu w ciązy
Obawiam się ze schron moze sie szybko znowu zapełnić
jesli oczywiście Koty zostaną tam zabrane z interwencji bo o innych podrzuconych do schronu...
Zostaje jeszcze sprawa Kociąt spod kauflandu
Tak że tragedia Kotów w Cieszynie nie ma końca
ło jesoo...to się nigdy nie skończy...
anita5 pisze:I dlatego myślalam, że skoro pojechaly te rzeczy od Ciebie, te kioski się zapełnią czymś ciepłym, a tu nic.
Kociama pisze:anita5 pisze:I dlatego myślalam, że skoro pojechaly te rzeczy od Ciebie, te kioski się zapełnią czymś ciepłym, a tu nic.
Też miałam nadzieję że cokolwiek dostały do tych zimnych brudnych kiosków
mar9 pisze:Kociama pisze:anita5 pisze:I dlatego myślalam, że skoro pojechaly te rzeczy od Ciebie, te kioski się zapełnią czymś ciepłym, a tu nic.
czegoś tu nie rozumiem... to co sie stało z tymi darami rzeczowymi, kocami, swetrami itp.? przecież nie wyparowały...
Kociama pisze:mar9 pisze:Kociama pisze:anita5 pisze:I dlatego myślalam, że skoro pojechaly te rzeczy od Ciebie, te kioski się zapełnią czymś ciepłym, a tu nic.
czegoś tu nie rozumiem... to co sie stało z tymi darami rzeczowymi, kocami, swetrami itp.? przecież nie wyparowały...
nie wiem Kochana![]()
niech służa chociaż Pieskom one tez maja niewesoło
mar9 pisze:Kociama pisze:mar9 pisze:Kociama pisze:anita5 pisze:I dlatego myślalam, że skoro pojechaly te rzeczy od Ciebie, te kioski się zapełnią czymś ciepłym, a tu nic.
nie wiem Kochana![]()
niech służa chociaż Pieskom one tez maja niewesoło
ja nie żałuje pieskom, myślałam, że w ogóle do schronu nie trafiły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Gosiagosia, squid i 177 gości