Mam nadzieję, że teraz Bródka będzie kotem w pełni szczęśliwym mając Dużych na wyłączność

Ja nigdy wcześniej nie myślałam, że mogą być aż takie problemy z dokoceniem, teraz wiem, że wszystko jest możliwe i na życie patrzę z większą pokorą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gagatek pisze:Niestety Bródka nie mogła się u mnie zaaklimatyzować, nie było sensu dłużej czekać, bo wszyscy się męczyli. Bródka chciała mieć pańcię tylko dla siebie, protestowała jak ją zamykałam w pokoju, a jak zobaczyła, że przytulam inne koty to potem tylko czekała kiedy je będzie mogła dopaść. Z bólem serca zaczęłam szukać jej nowego domku. Zaczęłam poszukiwania od osób znajomych i znajomych znajomych, w ten sposób chciałam zapewnić sobie "nadzór" nad domkiem. Kilka dni temu udało się, Bródka ma dom i Dużych tylko dla siebie, nie ma tam innych zwierzaków, małych dzieci też nie ma, balkonu zresztą też nie ma. Bródka na nowym miejscu ładnie je i najważniejsze - załatwia się tylko do kuwety (i wystarczy jej jedna kuweta, u mnie miała dwie kuwety a i tak posikiwała na dywanie lub na narożniku). Z domkiem mam kontakt telefoniczny z możliwością odwiedzin.
Mam nadzieję, że teraz Bródka będzie kotem w pełni szczęśliwym mając Dużych na wyłączność![]()
Ja nigdy wcześniej nie myślałam, że mogą być aż takie problemy z dokoceniem, teraz wiem, że wszystko jest możliwe i na życie patrzę z większą pokorą
mar9 pisze:Dziewczyny, w niedzielę Bródka wraca do mnie.
Pilnie potrzebuję Waszej pomocy w szukaniu jej dobrego domku, bo u mnie też jest "wesoło": 6 kotów, w tym dwóch dominantów: Miki i Myszka.
Help!!!!!
tangerine1 pisze:schronisko-DT u mar9- DS u gaguci- DS znaleziony przez gagucie- powrót do gaguci- teraz powrót do mar i szukanie kolejnego domu![]()
gagucia, czy nie ma szans, zeby Bródka poczekała u Ciebie na swój dom ?
annskr pisze:tangerine1 pisze:schronisko-DT u mar9- DS u gaguci- DS znaleziony przez gagucie- powrót do gaguci- teraz powrót do mar i szukanie kolejnego domu![]()
gagucia, czy nie ma szans, zeby Bródka poczekała u Ciebie na swój dom ?
Gagucia czy Gagatek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 402 gości