KOTY ZDROJOWE- Biedna Stara Misia :( (str.33)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 18, 2006 0:17

Jola to teraz musisz poszukac jakiegos piechola do swojej ekipy :lol:
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Śro paź 18, 2006 9:55

Boże co za patałachy!!
Z tego co wiem to co zamówienie są jakieś jaja. Mam nadzieje, ze jednak nie wysłali paczki i ze zdążą przeczytac, że masz same koty.

Sydney co do psa... to wypluj proszę!! W zeszłym roku po sylwestrze Jola znalazła niewielkiego psiaka zagrzebanego w sterte liści pod altaną. Dzięki berni i potem Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą" (tej, która teraz przejęła Okleśną) Pan Psiak mial gdzie się schronić. Musiał przejsc kilka zabiegów weterynaryjnych i teraz cieszy się psią emeryturą w nowym domu Płocku.
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw paź 19, 2006 3:06

Sydney pisze:Jola to teraz musisz poszukac jakiegos piechola do swojej ekipy :lol:

Sydney, a ja myślałam, że Ty mi dobrze życzysz :cry: (i psom też...) :wink:

Po dalszej wymianie emalii z animalią karma dla psa została – i to błyskawicznie – zamieniona na karmę dla kota. Uprzejmie mnie zawiadomiono, że tym samym moja nadpłata zmalała z 10,54 do 0,54 zł. No to jeszcze tylko mała poprawka z mojej strony: nie 0,54, tylko 3,79 zł, ponieważ mam zniżkę na karmy lecznicze (jak chyba każdy tam kupujący). Też nie ma problemu, oczywiście, już poprawili. Teraz tylko wyglądać paczki :P A przyjdzie natychmiast, jak tylko dojdzie karma Platinum... To lada dzień ma być.

Mam nadzieję, że przynajmniej nie będę musiała nic reklamować, choć zdarzyłoby się tak pierwszy raz w historii moich zamówień netowych, a zamawiałam (ja lub Carmella na mój adres) kilkakrotnie już w 3 sklepach. Może po prostu mam pecha? :evil:

---

jola.goc

Od: Śro mar 31, 2004 13:25

Post » Czw paź 19, 2006 10:51

Zycze Ci jak najlepiej :D przeciez wiesz ze zartowalam :D duuuuuzo slonca z samego rana i zeby dzien przyniosl same radosne chwile :D

Sydney

Post » Pt paź 20, 2006 4:00

jola.goc pisze:Mam nadzieję, że przynajmniej nie będę musiała nic reklamować, choć zdarzyłoby się tak pierwszy raz w historii moich zamówień netowych, a zamawiałam (ja lub Carmella na mój adres) kilkakrotnie już w 3 sklepach. Może po prostu mam pecha? :evil:

---

ode mnie do animalii:
Witam! Właśnie otrzymałam paczkę z zamówieniem - ale chyba nie moim, ponieważ ja zamawialam karmę Platinum Adult Cat Formula, a otrzymałam Platinum Chicken Soup Adult Light!

:twisted:

---

jola.goc

Post » Wto paź 24, 2006 15:28

Animalia znow nawala
Ja jestem wsciekla.
W zeszla srode przyszla paczka - zamiast platinum adult cat jakis soup chicken
Jola dzwoni do mnie jaka jest sytuacja.
No to dzownie do animalii i mowie co jest.

Mieli wyslac kuriera po te paczke zla i przyslac nową, dobra karme. Potem okazalo sie, ze w hurtowni nie ma tej karmy. Do dnia dzisiejszego nie bylo kuriera.
u Joli stoi paka 18 kilowa z jakas karma Chicken Soup Light.

Jola potrzebujue tlusta karme na zime, a nie light!!!
Ostatnio edytowano Nie paź 29, 2006 19:16 przez carmella, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

carmella

Post » Pt paź 27, 2006 10:23

Jola i w koncu na czym stanęło ???
Obrazek

carmella

Post » Pt paź 27, 2006 10:23

Co u Ciebie Jolu? Jak sytuacja? Jak kotuchy?

Sydney

Post » Pt paź 27, 2006 23:09

animalie zalorzylo dwoch informatykow ktorzy nie maja pojecia o niczym.ladna strona migajace kotki i pieski ujmuja swoja wymowa.wszystkie opisy sa zerzniete z opisow z karm. zadnej inwencji. oni kaza czekac na towar po kilka dni a u mnie w stacjonarnym wszystko jest tego samego dnia i pod drzwi.nie lubie pseudosprzedawcow ktorzy sie nie szkola i nie maja pojecia co to jest glukozamina. i naprawde trudno mi sluchac zachwytow nad nieprofesjonalizmem. a niestety na forum wszyscy polecaja internet gdzie kupujacy jest traktowany jak portfel.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Nie paź 29, 2006 12:34

boni pisze:a niestety na forum wszyscy polecaja internet gdzie kupujacy jest traktowany jak portfel.

Ja kupuję w krakvecie i nie czuję się tam jak portfel - moge napisac maila z pytaniem i mam zawsze odpowiedz, moge zapytac na forum - tam jest sprzedawca i wet.

Animalia zaproponowala ( 8O ) Joli, ze wysle jej 60 malych paczuszek po 300 gramow Platinum Adult Cat zeby wyszlo te 18 kilo.
Jola pisala maile, ja dzwonilam w tej sprawie i wysmarowalam im tez maila co mysle.
Jak przyslą tę paczkę wielką to dopiero odetchnę z ulgą, że sprawa załatwiona.

Mam już wszystki wpłaty z allegro na koncie. Jutro te pieniądze przeleje na konto Joli.
Ostatnio edytowano Nie paź 29, 2006 12:42 przez carmella, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

carmella

Post » Nie paź 29, 2006 12:36

boni pisze:animalie zalorzylo dwoch informatykow ktorzy nie maja pojecia o niczym.ladna strona migajace kotki i pieski ujmuja swoja wymowa.wszystkie opisy sa zerzniete z opisow z karm. zadnej inwencji. oni kaza czekac na towar po kilka dni a u mnie w stacjonarnym wszystko jest tego samego dnia i pod drzwi.nie lubie pseudosprzedawcow ktorzy sie nie szkola i nie maja pojecia co to jest glukozamina. i naprawde trudno mi sluchac zachwytow nad nieprofesjonalizmem. a niestety na forum wszyscy polecaja internet gdzie kupujacy jest traktowany jak portfel.

Ja polecam bo jest kilka zalet takiego sklepu, przede wszystkim cena jest nizsza, duzo wiekszy wybor i do tego znizki...

Jolu co u Ciebie? Nic sie nie odzywasz :(

Sydney

Post » Nie paź 29, 2006 13:36

boni pisze:wszystkie opisy sa zerzniete z opisow z karm. zadnej inwencji.

Ciekaw jestem jak miałaby wyglądać ta inwencja?
Poza tym nikt pistoletu do głowy nie przystawia i nie każe tam kupować. W końcu mamy wolny rynek...
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Nie paź 29, 2006 18:20

Niestety, Animalia w dalszym ciągu nie dostarczyła mi karmy...
Dopiero w czwartek (!), po licznych mailach i telefonach moich i carmelli, została odebrana karma “omyłkowo” wysłana zamiast tej, którą zamawiałam (dziwnym trafem dopiero po mojej reklamacji okazało się, że tej karmy nie ma).
I znów zaległa cisza, i znów musiałam monitować. Dostałam w końcu odpowiedź, że reklamowana karma dotarła do nich, a właściwa została do mnie wysłana. Tylko że jakoś jej nie mam...

Tymczasem kończyła mi się Purina i wpadłam w popłoch, w wyniku którego kupiłam 2 kg suchego KK, żeby mieć coś na wszelki wypadek.

Niepotrzebnie, jak się okazało – bo w piątek odwiedził nas Kuba1000 wraz z TŻ – i przywieźli kotkom 2 duże (po 12 kg) worki KK, 10 dużych i 5 małych puszek KK!!!
Jak też 24 torebki po 6 dkg RC, w tym 8 dla seniorów! Seniorka Misia juz się nimi zajada, smakują jej ogromnie! (zostawia mokre na rzecz tego 8O). Mnie też się ta karma podoba – zgrabne tłuste kuleczki o przyjemnym zapachu i kolorze :wink: (chyba będę musiała zamówić jej tego więcej...)
Kubo, Elu – dziękujemy! :1luvu:

Wiem, że moi podopieczni dostali też wsparcie od Klubu Brzuchali, tylko nie wiem jeszcze, w jakiej wysokości.
Ale również bardzo-bardzo dziękuję! :flowerkitty:

---

jola.goc

Post » Pon paź 30, 2006 0:08

ile wydajecie na telefony zeby ponaglic animalie .jesli doliczysz koszt polaczenia i nerwy taniej jest isc do sklepu stacjonarnego ,przewietrzyc mozg i deczko zrzucic kalorie. poza tym milo pogawedzisz i opowiesz o swoich kotach. kogo to interesuje w animalii lub w krakvecie. a propo 18 kg. platinum- nie ma zadnego problemu z zamowieniem zapakowanej karmy. 300 gr. sa z krotkim terminem. siedze w tym fachu od 14 lat i naprawde na bierzaco monitoruje ten rynek.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Pon paź 30, 2006 0:38

boni pisze:ile wydajecie na telefony zeby ponaglic animalie .jesli doliczysz koszt polaczenia i nerwy taniej jest isc do sklepu stacjonarnego ,przewietrzyc mozg i deczko zrzucic kalorie. poza tym milo pogawedzisz i opowiesz o swoich kotach. kogo to interesuje w animalii lub w krakvecie.

nikogo

nikt nie wie tego tak dobrze jak ja, niestety
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

[poprzednia][następna]