Dorota pisze:ksb pisze:alab108 pisze:Basiu![]()
![]()
![]()
Jak zwykle się podczepię![]()
![]()
![]()
I ja![]()
![]()
![]()
grupowe uściski? to ja się dołączam!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:ksb pisze:alab108 pisze:Basiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja![]()
![]()
![]()
ewexoxo pisze:Dorota pisze:ksb pisze:alab108 pisze:Basiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja![]()
![]()
![]()
grupowe uściski? to ja się dołączam!![]()
![]()
ksb pisze:ewexoxo pisze:Dorota pisze:ksb pisze:alab108 pisze:Basiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja![]()
![]()
![]()
grupowe uściski? to ja się dołączam!![]()
![]()
I słusznie, bo w dobranej grupie siła![]()
welina pisze:A u mnie wojna domowa.Zwrócono mi Zosie po roku z adopcji.Ona panicznie boi się rezydentów ( 5 kotów i pies ) One ją nienawidzą.Tylko z siostrą Lajlą troszkę się dogadują.A mnie nie stać na następnego kota.Martwię się,czy znajdę jej dom.
Spokojnej nocki Basiu
_ogonek_ pisze:welina pisze:A u mnie wojna domowa.Zwrócono mi Zosie po roku z adopcji.Ona panicznie boi się rezydentów ( 5 kotów i pies ) One ją nienawidzą.Tylko z siostrą Lajlą troszkę się dogadują.A mnie nie stać na następnego kota.Martwię się,czy znajdę jej dom.
Spokojnej nocki Basiu
O kuźwa.... No to współczuję... A jaki powód?
horacy 7 pisze:Musi się wszystko jakoś ułożyć u Ciebie Welinko też.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja jestem w szoku po rozmowie z Acha13 ,jej mama od jakiegoś czasu karmiła pod balkonem swojego bloku na ul. Lanca kotkę z chorym uchem podejrzewano ,że to nowotwór bo brzydko to wyglądało,kotka słabo jadła.Asia zakupiła jej antybiotyk i jej mama wsypywała jej go do jedzenia.Kotka zaczęła ładnie jeść ,ucho zrobiło się ładniejsze i dziewczyny myślały ,że wszystko będzie juz dobrze.Niestety kotka od dwóch dni przestała się pojawiać ,szukały jej nocami a dziś dowiedziały się,że ktoś zrobił koteczce dobrze i poszedł ja uśpić.Trzeba być potworem by coś takiego zrobić niewinnemu stworzeniu i myśleć o sobie ,że zrobiło się dobrze.Więcej nie będę pisać bo brakuje mi słów na tego potwora w ludzkiej skórze.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kotka miała dostać szansę której głupi człowiek ją pozbawił.
horacy 7 pisze:Ja bardzo boję się zwrotów i że mogę źle ocenić przyszły dom.Nie boję się nawet o siebie ,że sobie wtedy nie poradzę lecz co czuje ten zwrócony kot czy pies.Mam swoja Zosię po zwrocie z adopcji to wrócił inny ,przerażony ,wściekły i bardzo agresywny kot.Teraz jest cudna a człowiek to to co kocha najbardziej ,skoro rozkochała w sobie mojego syna to jest coś.I u Was się powoli ułoży Welino.Tylko teraz znaleźć dom by nie zawiódł jej już trzeba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: mictrz i 58 gości