dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 11, 2011 10:05 Re: dt Smarti 6

Dobrze będzie :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie wrz 11, 2011 10:12 Re: dt Smarti 6

Erin pisze:Dobrze będzie :ok:

Mam nadzieję.. :ok: :ok: :ok:

a podczas porannej podróży, oprócz podziwiania pięknego wschodu słońca oraz pierwszych kolorów jesieni wyprodukowałam teksty do ogloszeń Buranii, Pinii, mojego Kubusia i - prawie - Carli - z Carlą było tak, że jak się zamyśliłam i zanurzyłam w jej dramatyczną historię to w ostatnim momencie się zorientowałam, że pociąg dojechał i stoi na stacji i że mam wysiadać. :D

wstawię później, albo prześlę chętnemu do robienia ogłoszeń na emaila - teraz lecę do pracy, potem do Misia, potem do pracy, a potem do domu (chyba że wcześniej padnę z nóg to mnie zawiozą - pewnie już nie do domu :mrgreen: ).
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie wrz 11, 2011 10:15 Re: dt Smarti 6

Widzę, że humorek nieco wisielczy - ale może się zmieni :ok:

Erin

Post » Nie wrz 11, 2011 10:17 Re: dt Smarti 6

Erin pisze:Widzę, że humorek nieco wisielczy - ale może się zmieni :ok:

adekwatny do dwóch godzin snu ostatniej nocy i generalnie podobnej ilości każdej nocy w tym tygodniu.

zmieni sie jak pójdę dzis spać.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie wrz 11, 2011 10:37 Re: dt Smarti 6

Życzę Ci abyś się wyspała, bo rozumiem Twój ból.
Ja generalnie sypiam po kilka godzin w ciągu tygodnia.

Erin

Post » Nie wrz 11, 2011 11:57 Re: dt Smarti 6

Dostalam smsa ze Florek miauczy non stop na caly sklad juz prawie 3 godz. Jeszcze przed nim ponad 3.serce mi peknie,tak mi go zal.

Marzenia11

Post » Nie wrz 11, 2011 13:23 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Dostalam smsa ze Florek miauczy non stop na caly sklad juz prawie 3 godz. Jeszcze przed nim ponad 3.serce mi peknie,tak mi go zal.

Biedny kotunio...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie wrz 11, 2011 18:41 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Dostalam smsa ze Florek miauczy non stop na caly sklad juz prawie 3 godz. Jeszcze przed nim ponad 3.serce mi peknie,tak mi go zal.

Dobrze będzie :ok:
Widać, że mądry kocurek.
Od razu wyczuł, co to PyKaPy :mrgreen:

Erin

Post » Nie wrz 11, 2011 18:42 Re: dt Smarti 6

Chłopak już pewnie do domku dojechał :D
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie wrz 11, 2011 20:15 Re: dt Smarti 6

Bianka 4 pisze:Chłopak już pewnie do domku dojechał :D

Dojechał :piwa: :piwa: :piwa: przed 17stą (od 8.45).
Ja też już 8O w domu - jakąś godzinę, a wyszłam o 6 :strach: :strach: :strach:

Florek miauczał non-stop całą podróż 8O 8O 8O :!: :!: :!: czyli tak lekko licząc min 6 godzin. Problem polegał na tym, że chłopak nigdy nie wiózł kota by pkp (jedynie własnym samochodem) i bał się go wypuścić z ciasnej (jak się okazało :? ) torby transportowej. Kotunio się nie zgadzał na ten stan rzeczyi darł japę. Po wyjściu z torby zwiedzał już na spokojnie mieszkanie, a wieczorem dostałam smsa, że po męczącej podróży powoli dochodzi do siebie i się przytula mocno. I że mam się nie martwić, bo będzie dobrze.
Mogę odetchnąć z ulgą.

Inne osiągnięcia dnia dzisiejszego niezwykle długiegoo:
- fotorelacja z rozstania z Florkiem - oj było ciężko, dużo łez, obaw itp. - w wątku żyrardowskim będzie
- aktualne zdjęcia pozostałych dwóch kociaków w Żyrardowie i ich mamy - w wątku żyrardowskim będą (pewnie jutro)
- 4 teksty ogłoszeń - w tym: mój tymczas Kuba, ale też Carla (dokończyłam w metrze :D ), Pinia, Burania.
- zdjęcia Misia (w końcu!! :oops: :oops: :oops: ) - w wątku Misia i Marcelka (*) będą (pewnie jutro)
- połowa (z planowanej ) ilości zrobionej pracy, ale praca to praca, mozę poczekać, nic to
-początki zapalenia oskrzeli, prawdopodobnie na tle alergicznym także - już nie mogę normalnie oddychać, bo mnie piecze i świszczy.

Chyba mogę dzień zaliczyc do udanych, co? :wink:

Padam z nóg, ale jeszcze mam ważną rozmowę zawodową przed 22. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 11, 2011 20:28 Re: dt Smarti 6

Wrzuć kilka fotek malucha tutaj, lub na PW. bo wątku Żyrardowskiego (z przyczyn chyba oczywistych :twisted: ) nie śledzę.
Pracą się jednak zajmij, bo nigdy nie wiadomo...
Z zapaleniem oskrzeli sobie poradzisz, w końcu twarda jesteś :mrgreen: świnia jestem, nie?
A ja sobie spokojnie słucham płyt Jarka Wasika nabytych wczoraj przed koncertem - balsam na duszę... :D
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Nie wrz 11, 2011 20:32 Re: dt Smarti 6

Foty wrzucę tutaj też (a potem mnie smarti zabije za zmonopolizowanie wątku - chociaż może nie, bo ma w tym adopcyjny ineteres :mrgreen: ).
Myślisz, ze dflaczego tutaj, a nie w wątku żyrardowskim pisałam o tym co się dzieje na bieżąco? Tam tylko formalne informacje, bo obiecałam, tu również rozterki i moje własne wątpliwości.
A ja nie mam tej płyty, nie nabyłam z przyczyn wiadomych, szkoda..
a z oskrzelami jestem za pan brat i to nie pierwszyzna :D generalnie zawsze tak jest, ze jak przesadzam z pracą i zajmowaniem się innymi sprawami kosztem siebie to mój organizm zaczyna chorować i siłą rzeczy zalegam w łóżku (z kotami :wink: ).

Marzenia11

Post » Nie wrz 11, 2011 21:04 Re: dt Smarti 6

nie zabije,przecież wiesz :D bo ja też jestem ciekawa,a na żyrardowski nie zajrzę :(

płytę możesz przegrać od Bianki albo weżcie do nas to A. Ci przegra :D

a na zapalenie oskrzeli ja właśnie, aby w ogóle oddychać mam inhalator-rewelacja ale staram się go używać jak najrzadziej-tylko jak już naprawdę się duszę. ale pomaga natentychmiast :D - i też mogę Ci załatwic :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie wrz 11, 2011 21:07 Re: dt Smarti 6

Dla zainteresowanych - prywata, czyli troszkę Florka, ktory już jest w ds od dzisiejszego popołudnia... smarti wybacz, ale sama spójrz - czyż to nie slodziak? :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

i jeszcze u mnie na kolanach w drodze pkp do Warszawy
Obrazek
on ma takie jasnobeżowe oczka :D

a pozostałe tymczasy - czyli Perełka i Tofik oraz ich mama w wątku żyrardowskim.

Marzenia11

Post » Nie wrz 11, 2011 21:26 Re: dt Smarti 6

Cudny :1luvu: Szkoda, że osoba go wioząca nie wpadła na pomysł trzymania kociaka na kolancha. na pewno by nie płakał :roll:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

[poprzednia][następna]