Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wrozka pisze:u p. Halinki jest nowy maluszek, bialutki jak śnieg, piękniutki taki że hoho.
Komu kotka komu?
Dyktatura pisze:Biały, bo to kocurek, najszybciej do adopcji będzie za ok 2 tyg. Póki co jest za maleńki. Musi się najpierw nauczyć samodzielnie jeść.
Fajnie, ze zgłaszasz chęć adopcji "białego". Myślę, że maleńkie kociaki w podobnym wieku razem lepiej będą się chować i będzie im raźniej, a to czy są innych płci czy tych samych nie ma znaczenia. Najważniejsze jest to aby były sterylizowane i kochane przez właścicieli.
default pisze:Aha - jak z transportem? Jestem niestety uwiązany w lubelskiem. Mogę wyskoczyć jedynie na jeden dzień do Wawy.
'kinia098 pisze:default pisze:Aha - jak z transportem? Jestem niestety uwiązany w lubelskiem. Mogę wyskoczyć jedynie na jeden dzień do Wawy.
Ania, ja teraz też szukam czegoś do Warszawy i Łodzi, więc może razem pokombinujemy ?
Dyktatura pisze:Wstępnie rezerwuję białaska dla default.
Żeby jednak wszystko było jak należy trzeba znaleźć osobę do wizyty przed adopcyjnej.
W azylu potrzeba jedzenia. Długi u weta wciąż rosną. Pomocy!
Dyktatura pisze:W azylu znów brakuje jedzenia. Wiem, że pani Halina aby kupić kotom jedzenie zapożyczyła się u znajomych.
Proszę o jakąkolwiek pomoc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Martinomive i 95 gości