Teraz uciekam bo już nie czuje nóg, jak by ktoś miął na zbyciu kręgi - potrzebuje tylko 4 to chętnie wezmę namiary

Ale teraz uciekam i dobrej nocy życzę!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze:kawyy..
Ja-Ba pisze:Satoru pisze:kawyy..
już lecę!!! sama też muszę kolejną łyknąć
Tak śpią? A kto od rana po korpusy lata???Kurcze w sobotę to trzeba kilka sklepow odwiedzić żeby nazbierac tyle ile potrzeba.A Wy się tutaj tak spokojnie kawką opijacie Dziewczyny.Ja-Ba pisze:Dzień dobry wszystkim, stało się już tradycją że dziewczyny w nocy rozrabiają a potem śpią do południa, a ja samotnie z rana wątek muszę do góry podnosić..![]()
![]()
iza71koty pisze:Dziewczyny chciałam Wam przypomnieć że od lutego Nową Opiekunka Wirtualną Naszej ślicznej Murzynki będzie Iweta :Iweta Wielkie Dzięki![]()
![]()
Jeśli chodzi o kotki dla Vivy to juz pisalam o tym na wątku na str.11.Narazie nic nie jest przygotowane w związku z moją chorobą i natłokiem spraw.Na chwilę obecną nie będe nic przygotowywać ponieważ kotki wyadoptowane zarowno u Nas na wątku jak i w Vivie sa w tej chwili w dużej ilości i nie nadążam z robieniem zdjeć tym które już sa. W sprzyjajacych okolicznościach napewno coś przygotuję.agiis-s pisze:witam
ja już się pytałam o koty dla Vivy i chyba nie doczytałam odpowiedzi...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: JamesEmbet i 25 gości