I poproszę również adres nadawczy, żebym jako zapłatę mogła przesłać moje kocuraki
Moderator: Estraven
Zowisia pisze:Dziekujemy za zachwyty - choc fotki tym razem jakies mniej udane,
ale ostatnio dni sa ciemne a wieczory krotkie, no i robienie zdjec czarnym kotom jest jak wiadomo nielatwe...
Stwory puchna z glodu, oczywisciedomagaja sie zarcia co dwie-trzy godziny ,,, a potem puchna ... Ale u Oczka to glownie futro, pod spodem jest maly model kota skladany z kosteczek
Oczko przejela po Plamce role glownej rujkowniczki; Plamka na razie ma stop, a Oczko spiewa i grucha. Sonia pospiewuje wieczorami, i strasznie sie przymila do innych koć - a mnie pierze pazurami ile sily (dzis w nocy znow dobierala sie do moich nog). Nadal nie moge jej przylapac do odpchlenia.
Co noc cos stracaja.... ostatnio doniczke i wazonik z woda, duzy talerz ze stojaczkiem, miske plastikowa z szafki kuchennej ... a ja mam za kazdym razem pobudke jak w wojsku i sprzatanie ?: Dzis zasnelam dopiero okolo 7 rano
Kupilam juz 2 rolki szarej tasmy, teraz szukam duzego kartonu i wysylam cale stado kurierem. Prosze o propozycje adresow ...
![]()
dobrego weekendu
zo
Zowisia pisze:Oj to ja moze jednak sprawe przemysle ... zreszta, kartonu nie moge znalezc nigdzie (odpowiednio MOCNEGO ... bestie kazdy przegryzaja)![]()
Zowisia pisze:
Fuma ma katar!
Dorota, a w jakiej roli wystepowalam w tym snie ?? mam nadzieje, ze nie byl to koszmar ... a mogl byc ...![]()
Mnie sie znow snily jakies dziwaczne wyprawy w dalekie strony, tym razem do jakiejs krainy blota i dziwnej architektury
zo
PS jade na dyzur do rejonu zero ... :/

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], nfd i 68 gości