Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Dodam jeszcze ,ze chamstwo co niektórych wcale mnie nie dziwi.Nazywanie Lidki Scarlet jest chamstwem
ruda32 pisze:a ja proszę Lidka postaraj się o fakturę i wstaw
są osoby ,które chcą pomóc a nie dokopać i warto z nimi rozmawiać
vega013 pisze:ruda32 pisze:a ja proszę Lidka postaraj się o fakturę i wstaw
Nie chodzi o wstawienie faktury na forum. Chodzi o to, że faktury, jako dokumenty uznawane przez księgowość, pomogą w uzyskaniu pieniędzy z gminy i w załatwieniu współpracy z gminą. Już wiemy, że są finanse na bezdomne zwierzęta w gminie. Chodzi o to, żeby Lidka się załapała na te finanse. W końcu będzie to dla Niej znaczne ułatwienie, prawda?
ruda32 pisze:ale fakturę chciała zobaczyć osoba ,która oferowała pomoc z forum
vega013 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Dodam jeszcze ,ze chamstwo co niektórych wcale mnie nie dziwi.Nazywanie Lidki Scarlet jest chamstwem
Bardzo Cię Bożenko przepraszam, ale czy mogłabyś mi wyjaśnić, dlaczego? Co jest nie tak, ze Scarlett O'Hara, że porównanie z nią jest dla kobiety obraźliwe? Precyzyjniej: Dlaczego uważasz, że "nazywanie Lidki Scarlett jest chamstwem"?
ruda32 pisze:a ja proszę Lidka postaraj się o fakturę i wstaw
moś pisze:O ile sie nie myle to zapomniala zabrac faktury juz drugi raz. czy to celowe, nie wiem ale podejrzane. Bo chce czy nie chce brac tych faktur?
Ps Do Scarllet ja osobiście porownywalam sie nie raz na forum. To forma żartu. A chodzi o sposob zachowania czyli pomysle o tym jutro. To nie epitet.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wix101 i 136 gości