JolaJ pisze:Murzynek na początku też jadł wszystko, a po kilku dniach wąchał i odchodził, bo najlepsza była po prostu kiełbasa

Kubuś własnie z czegoś spadł i liże rany za kuchenką

wyjechałaś?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JolaJ pisze:Murzynek na początku też jadł wszystko, a po kilku dniach wąchał i odchodził, bo najlepsza była po prostu kiełbasa
Marzenia11 pisze:Strrrrrasznie mnie tu dawno nie było.. ale też i nikt się Kubuniem nie interesował..![]()
Badanie qpki Kubusia wykazało kulki tłuszczu oraz skrobię - robali i lamblii brak.Zresztą Kubuś ma już w porządku kupaki więc mam nadzieję, ze nawet jak się jakieś lamblie dostaną to je zwalczy własnymi siłami.
Generalnie chłopak ma się dobrze i zasmakował spania i jedzenia w... szafie.NIestety mu na to pozwalam z powodów rezydentek, ktore nie pozwalają mu normalnie jeść. Ciągle na niego syczą, stawiają warty, ale od kilku dni kociaste pozostawione same na czas mojej nieobecności w domu przeżywają i radzą sobie i nie zauważyłam (a oglądam) żadnych ran na ciele.
W tamtym tygdoniu zapłaciłam pierwszą ratę za leczenie - 440zł więc pozostał jeszcze dług w lecznicy w wysokości 1200zł..
Zofia&Sasza pisze:Zaburzenia w trawieniu skrobii i tłuszczy to właśnie jeden z objawów lambliozy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 90 gości