masz fotogenicznego synka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ksiezna_kluska pisze:bazarek dla ślepaczków: viewtopic.php?f=20&t=115904
ksiezna_kluska pisze:vega013 pisze:Tylko że link do ślepaczkowego wątku się nie otwiera....
![]()
dzięki, naprawiłam
delfinka pisze:O Terminator sama napisałaś, że była u weta i nic nie można dla niej zrobić. Choć przyznam, że gdy patrzę na zdjęcie to mam pewne wątpliwości, ale nie jestem okulistą.
OlaLola pisze:delfinka pisze:O Terminator sama napisałaś, że była u weta i nic nie można dla niej zrobić. Choć przyznam, że gdy patrzę na zdjęcie to mam pewne wątpliwości, ale nie jestem okulistą.
Ja też...![]()
![]()
zwłaszcza, że dziś w kąciku tego oczka pojawiło się trochę ropy...
Na chwilę obecną mam dla niej wszystko prócz DT po sterylce, ale tym okiem też się zajmę...
alessandra dzięki !!
kinga_kinga7 pisze:Zakładam wątek na prośbę osoby,która ma pod opieką kotka:
kociak ma ok 2 miesięcy, kocurek. Jest całkowicie niewidomy,wet mówi ze możne to być skutkiem zaniedbania kiedy był przeziębiony, obecnie dostaje antybiotyki, zakraplanie oczów i zastrzyki dzielnie maluszek znosi. Nie wiem czy są jakieś szanse na odzyskanie wzroku
Kociak z początku bał się, nie radził sobie u nas w kociarni wśród innych kotów, teraz jest w klatce z inną niewidomą kotka, zaczął jeść i odzyskuje chęć życia, jak tylko słyszy ze ktoś wchodzi od razu wspina się na pręty klatki i nasłuchuje...
prosi żeby wziąć go na ręce
Maluszek bardzo potrzebuje domu i człowieka, proszę o pomoc w szukaniu DT lub DS dla niego.
To dane do przelewów jakby ktoś chciał go wspomóc finansowo:
TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI
ODDZIAŁ W OBORNIKACH WIELKOPOLSKICH
UL. ŁOPATYŃSKIEGO 1
64-600 OBORNIKI WLKP.
PKO BP S.A.
66 1020 4128 0000 1202 0049 9319
w tytule proszę napisać- na niewidomego kocurka
Kociak obecnie przebywa w Obornikach Wlkp. pomożemy w transporcie do nowego domu.
Kontakt w sprawie adopcji:
661 941 076
pypla1676@wp.pl
delfinka pisze:
teraz to już na pewno będzie nam przybywał co najmniej jeden podopieczny dziennie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 125 gości