LOLEK - MA DOM!!!! :))) - i jest szczęśliwy :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 20:36 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Cammi pisze:I jakby wiedział, że o nim dziś napisałam
przyszedl do pokoju - podrapał trochę dywan - po czym wskoczył na pufę i sobie na niej przysiadł.
śfirek na stoliku, Metro leży przy łóżku, Basia się szwenda a Mysza gdzieś śpi

a Koruś z nami w pokoju
już nie sam pod łóżkiem :-) tylko w naszym towarzystwie :-)

a ja wlasnie przed chwila dostalam mms obrazujacy powyzszy post :)

jest tak jak pisze Cammi

normalnie, nie-schowany, oficjalny, pokojowy Korek :1luvu:

no i śfirka na stoliku tez widac :)
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Śro maja 12, 2010 21:36 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Jola_K pisze:
przyszedl do pokoju - podrapał trochę dywan - po czym wskoczył na pufę i sobie na niej przysiadł.

a Koruś z nami w pokoju

jest tak jak pisze Cammi

warto było czekać tych kilka dni żeby przeczytać takie wspaniałe nowiny :D
Koreczku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pt maja 14, 2010 14:09 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Dla kotunia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pucio79

Post » Pt maja 14, 2010 15:03 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Jola_K pisze:

a Koruś z nami w pokoju

jest tak jak pisze Cammi

Super informacja! :ok: Koreczku, jesteś super :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Wto maja 18, 2010 8:12 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Przytulam mocno chłopaka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pucio79

Post » Wto maja 18, 2010 14:53 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Dzisiejszego - a może to był wczorajszy wczesny poranek widziałam jak się Koruś bawi.
Tak mniej wiecej 5 nad ranem.
Otwarłam oko i mój wzrok padł na jasną plamę na dywano/legowisku leżącym obok łóżka. Po nastawieniu istrości rozpoznałam, że to Korek. Przewróciłabym się na drugi bok ale zainteresowała mnie nieregularność tej plamy.
Okazało się, że Koreczek leży sobie podwoziem do góry. Przymknęłam oczy - bo jak bandyta zauważy że na niego patrzę to zwykle przestaje robić to co robił dotychczas. I faktycznie Korek zlustrował mnie i pewnie uznał, że dalej śpię wiec nie zaprzestał swojej zabawy.
Początkowo leżał tak sobie podwoziem do góry - ale po chwili zaczął się w tenże dywanik wycierać grzbietem. Dywan to to nie jest - to jest raczej taka sztuczna trawa - dużo sztywniejsza więc zakładam że w ten sposób Korek drapał się po grzbiecie. Jak mu się to znudziło to wrócił na cztery łapy i zaczał atakować zagięcie wykłądziny. Łapał pazurkami, podstakiwał (przy jego gabarytach wyglądało to prawie komicznie) atakował z kilku stron. Po czym znów się wywrócił i szorował grzbietem.
I takie to poranne zabawy sobie urządza.

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Wto maja 18, 2010 15:16 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Cammi pisze:Dzisiejszego - a może to był wczorajszy wczesny poranek widziałam jak się Koruś bawi.
Tak mniej wiecej 5 nad ranem.
Otwarłam oko i mój wzrok padł na jasną plamę na dywano/legowisku leżącym obok łóżka. Po nastawieniu istrości rozpoznałam, że to Korek. Przewróciłabym się na drugi bok ale zainteresowała mnie nieregularność tej plamy.
Okazało się, że Koreczek leży sobie podwoziem do góry. Przymknęłam oczy - bo jak bandyta zauważy że na niego patrzę to zwykle przestaje robić to co robił dotychczas. I faktycznie Korek zlustrował mnie i pewnie uznał, że dalej śpię wiec nie zaprzestał swojej zabawy.
Początkowo leżał tak sobie podwoziem do góry - ale po chwili zaczął się w tenże dywanik wycierać grzbietem. Dywan to to nie jest - to jest raczej taka sztuczna trawa - dużo sztywniejsza więc zakładam że w ten sposób Korek drapał się po grzbiecie. Jak mu się to znudziło to wrócił na cztery łapy i zaczał atakować zagięcie wykłądziny. Łapał pazurkami, podstakiwał (przy jego gabarytach wyglądało to prawie komicznie) atakował z kilku stron. Po czym znów się wywrócił i szorował grzbietem.
I takie to poranne zabawy sobie urządza.

super chłopaku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
tak trzymaj :ok: :ok: :ok:

pucio79

Post » Wto maja 18, 2010 21:19 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Jak cudownie, ze kocio jest u Was szczesliwy - na poczatku watku obawialam sie, ze nikt go nie zaadoptuje a jednak znalezli sie tacy kochani ludzie jak Wy :1luvu: Szczescia zycze :1luvu:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Śro maja 19, 2010 12:53 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Koreczku, mocne uściski dla Ciebie :1luvu: Jesteś kochany :love:

nanetka

Post » Śro maja 19, 2010 19:16 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Bawi się... Nie no, brak słów. Niesamowite.

Wspaniałe wieści...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro maja 19, 2010 23:00 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

dzisiaj go zastałam z sznurowadłem w pysku - wąsy sobie dorobił
i do tego na kanapie
tak się u mnie porobiło, że jedna z fajniejszych zabawek - to właśnie sznurowadła - jak mi jakieś pęknie to to drugie daje do zabawy
pewnie podglądnął śFirka i też mu się spodobało
a może myślał, że to makaron

co raz go więcej
kanapa, pufa, moje łóżko!!!
czekam tylko jak dołączy do gromady sępów gdy ja kolację jadam - zaczynam się zastanawiać czy by "na mieście" nie jadać - nie będzie mi się nic gapiło w talerz, śliniło na widok widelca wędrującego do ust - czy - NIKT MI NIE UKRADNIE NIC Z TALERZA!!!!

takie mam małe marzenia

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Czw maja 20, 2010 7:15 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Cammi pisze:dzisiaj go zastałam z sznurowadłem w pysku - wąsy sobie dorobił
i do tego na kanapie
tak się u mnie porobiło, że jedna z fajniejszych zabawek - to właśnie sznurowadła - jak mi jakieś pęknie to to drugie daje do zabawy
pewnie podglądnął śFirka i też mu się spodobało
a może myślał, że to makaron

co raz go więcej
kanapa, pufa, moje łóżko!!!
czekam tylko jak dołączy do gromady sępów gdy ja kolację jadam - zaczynam się zastanawiać czy by "na mieście" nie jadać - nie będzie mi się nic gapiło w talerz, śliniło na widok widelca wędrującego do ust - czy - NIKT MI NIE UKRADNIE NIC Z TALERZA!!!!

takie mam małe marzenia

następny krok - będzie spał z Cammi w łóżku :mrgreen:

pucio79

Post » Czw maja 20, 2010 10:02 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

coraz bardziej wam ufa
bardzo sie ciesze, ze akceptuje was jako rodzine

pewnie kazda kolejna wiadomosc bedzie coraz bardziej zaskakujaca i szczesliwa

:ok: :ok:
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Czw maja 20, 2010 11:41 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

No proszę, kanapowy lew się z dzika robi :)

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Czw maja 20, 2010 14:27 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Super wieści! :D Ja coś czuję, że Koruś jeszcze będzie stadkiem całym dowodził :D :mrgreen:

nanetka

[poprzednia][następna]