Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamucik pisze:Bożenka - zrobicie, jak uznasz, ale tutaj takie apele to normalka. I normalnie sa przyjmowane. Bo większosc z nas ma takie problemy i wiemy, że to nie wymysł, bo znamy to z autopsji. Ja sama - bez pomocy miau, nie wyciągnęłabym paru moich Ogonków. A i dziewczyny na dogo zrzuciłały się.
Przy tym z reguły dane personalne podawane sa na PW - to, jak je podasz, tylko od Ciebie zależy
Kaliana pisze:Ja mam urwanie głowy z 3 kotami i kroplami bacha dla całej trójki, tego samego w wersji "choroba" + "wiecej kotów" po prostu sobie nie wyobrażamChociaz finansowo mogę pomóc - przy takich kosztach sama nie poradzisz
rene010 pisze:Bożenko prosze napisz mi co dajesz do jedzonka woim pociechom futrzakom jakie żarełko i czy wszystko razem gotujesz i miksujesz czy przez maszynkę ?![]()
Pozdrawiam
BOZENAZWISNIEWA pisze:rene010 pisze:Bożenko prosze napisz mi co dajesz do jedzonka woim pociechom futrzakom jakie żarełko i czy wszystko razem gotujesz i miksujesz czy przez maszynkę ?![]()
Pozdrawiam
jEDZONKO DAJE RÓZNE-mieso miksy-chude(indyk udziec, kurczak udka bez skórki,wołowina,ODROBINA PODROBÓW DROBIOWYCH, CZY SWIŃSKICH-ALE TYLKO TROCHE)cODZIENNIE GOTUJE MIKSY, ALE NIE ZAWSZE WOŁOWINA JEST,ROBIE ZAKUPY RAZ W TYGODNIU I DZIELE I WIO DO ZAMRAZARKI.cODZIENNIE PSOM GOTUJE 2 KOCIOŁY MAKARONU LUB RYZU Z WARZYWAMI I KOTOM TEZ TO DAJE JAKO MOKRE.Mieska juz nie miele, bo sa juz spore maluszki i radza sobie z drobno posiekanym.Surowego nie daje, bo jak sa osłabione to wiesz sama.Puszki tez mam-ale staram sie rzadko dawac.Whiskasa lubia, KITKAT z "braku laku"dorzucam do papki .Wszystkie chore jak mam karmie troche lepiej(z saszetek Royal)kupowałam i jak np.koty sa po sterylce, czy operacji.To zalezy od kota.Ale dorzucam codziennie teraz miarke Nutrisalu-firmy Aptus-tańszy Royal.Suchej maja do oporu mixy...Jak mam maluszki to karmie oddzielnie...Jak nie było maluszków to karme kastratom kupowałam, teraz mieszam.Odkłaczajaca tez daje.Ra w tyg. jajka dostaja z psami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 423 gości