AprilRain, wielkie dzięki !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bromba1 pisze:Lista uaktualniona![]()
AprilRain, wielkie dzięki !
bromba pisze:Szanowni Państwo,
Pozwalam sobie napisać do Państwa w imieniu Fundacji KOT z Torunia, która wraz z członkami społeczności miłośników kotów "miau.pl" poszukuje bezpiecznego miejsca do zamieszkania dla pięciu bezdomnych kotów.
Koty te zostały przywiezione do Fundacji aż z Kostrzyna nad Odrą, gdzie – mimo dokarmiania przez pewną starszą panią – żyły w dramatycznych warunkach i były narażone na śmierć z rąk złych ludzi. Fundacja wyleczyła je i wysterylizowała – nie będą się więc rozmnażać. Koty są młode, zdrowe i jedyne, czego im potrzeba do normalnej egzystencji, to kawałek dachu nad głową w postaci stajni lub stodoły i miseczki jedzenia.
Jeśli macie Państwo po temu warunki, zwracamy się z gorącą prośbą o przyjęcie choć jednego z tych kotów. To dla nich jedyna szansa na życie, bo powrót na kostrzyńskie ulice oznacza dla nich rychłą śmierć.
Gdybyście chcieli Państwo dowiedzieć się więcej o kotach, podaje link do wątku im poświęconemu:
viewtopic.php?f=1&t=94896&start=165
Jeśli zgodzicie się Państwo na przygarnięcie któregokolwiek z nich, bardzo proszę o kontakt mailowy na adres zwrotny lub telefon bezpośrednio do Fundacji: 698 175 160
Zapewniamy dowóz kotów na miejsce wraz z zapasem karmy.
Bardzo prosimy o życzliwość dla "naszych braci mniejszych".
Z poważaniem,
(imię, nazwisko)
BiBi pisze:Przepraszam ale (do cholery) czy może ktoś do mnie zadzwonić. Mogę pomóc ale pod nr 698175160 nie odbierają telefonu. Mam swoją fundację powstaliśmy dopiero w tym roku ale codziennie od 7 lat osobiście opiekuję się ponad 40 wolnożyjących kotów. chcecie tej pomocy czy nie?
Przepraszam za słowo nieładne ale sie wkurzyłam bo nie odbierają
BiBi pisze:AGN już się rozchmurz, te nerwy stąd bo każdy (ja również) chce szybko pomóc. Kontakt już był sprawa dogadana. Jeśli nie nie znajdzie się miłe miejsce a jakimś gospodarstwie turystycznym lub innym tygrysy kostrzyńskie zajechać mogą do "Stolycy"![]()
Pozdrawiam i zdrowie tygrysów
bromba1 pisze::arrow: Lista województw rozpracowanych lub w trakcie rozpracowywania kilka postów wyżej
Mazowieckim jeszcze nikt się zajął.
I nie siej defetyzmu, że ono takie wielkie - raptem 39 pozycji na liście, do zrobienia w godzinę
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 422 gości