sibia pisze:feliway w animalii kosztuje 87 zł (plus koszt przesyłki), a wkład sam do dyfuzora (na później) 56 zł.
Co powiedział lekarz, na te leukocyty? Że co to może być?
Czy możliwe jest, że coś ją boli i dlatego reaguje agresją?
Bosz, boję się i o nią i o Ciebie. Masz straszliwie ciężki chrzest bojowy jako domek tymczasowy, baaardzo dzielna jesteś.
Trzymaj się, Dzikusku.
Choliwa a czemuz toto takie drogie

będę musiała sprawy finansowe dobrze przemysleć i kaskę porozkładac na kupki ....
Leukocyty miesiąc temu były 18,90 teraz spadły na 5,42 (jak nie pomyliłam bo wyniki ostatnie znam tylko telefonicznie)
Sibia nie wydaje mi sie żeby ja coś bolało, choć może się mylę bo u mnie doswiadczenia prawie wcale.... dotykam ja ,głaszcze i po brzuszku i po łapkach i po wszystkim i nic jak juz zacznie mruczec to się rozluźnia i wykłada do głasków.
Co do tuńczyka to chyba zrezygnuję ze smarowania Luski bo przeca ona gługowłosa panna więc pewnie kapiel zaraz po sosie byłaby potzrzebna... sama nie wiem
Wcale nie jestem dzielna ..
Dzis w nocy Kola obudziła mnie o 3:15 drapaniem w posłanie.. zerwałam się z łózka ale nie zdążyłam, posłanko juz zsikane i zabierała się do robienia kupki

złapałam i dałam do kuwety - naszczęście zdązyłam. Do rana juz nie spałam i myslałam i myslałam .... o łazience że zamknę tam Kolę znowu i o tym że mam co chciałam

no i jeszcze na dodatek obudziłam "starego" jak myłam biurko więc i usłyszałam od niego co nieco
Teraz rano już nie myslę o łazience , wydaje mi się ze jednak zaprzepaściłabym to co osiągnełam w pokoju. Nie jest to nic wielkiego ale jednak.
Chyba mnie to wszystko przerosło

tym bardziej ze wczoraj u swojego lekrza nie usłyszałam optymistycznych wiadomości
Kola siedzi za łózkiem i prawie cały czas burczy ... bo Luśka oczywiście ciekawska lezy koło łózka i gapi sie na nią. Aż boję się zerknąć za łózko znając jej mozliwości. W pokoju czuć, ide prać legowisko i kocyki.. tylko jak ma to wszystko wyschnąć w taką pogodę?
Może za bardzo się zaangazowałam w całą sprawę... ale jak tu nie oddać serducha takiej kotce