23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 15, 2013 21:45 Re: 20tymczasów i 8 rezydentów.Nasza Sonia odeszła za TM[*].

Szalony Kot pisze:Renatko, bo się martwię, jak tak milczysz :oops:

U nas wydarzyło się dużo dobrego i złego też.Z adopcji wróciły Adaś i Antoś.Ich Pani jest bardzo ciężko chora,przebywa w szpitalu :(
Do swojego domku,do Mińska Mazowieckiego pojechał Gucio :ok:
Z DT od Zosi,Do swojego domku pojechała Luna :piwa: :piwa: Zosiu dziękuję :1luvu:
Ziutek jest zdrowy(nie ma Fipa) :ok: :ok: :ok:

Dzisiaj,za TM odszedł Levisek :crying: :crying: Miał żółtaczkę i bardzo silną anemię.
Strasznie za nim tęsknię.Był najmłodszym tymczasem.Było w nim tyle energii...Dlaczego zachorował?-nie wiem :cry:
Lewisku[*]
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Sob lut 16, 2013 17:32 Re: 20tymczasów i 8 rezydentów.Nasza Sonia odeszła za TM[*].

O rany, dużo podopiecznych, to i dużo się dzieje... szkoda chłopaków, wrócili po niecałym miesiącu :( Pani nie ma szans na powrót do domu i ponowne wzięcie ich pod opiekę..? Raczej szukamy nowego domu? :(

Cieszę się z Gucia, który tak długo czekał na dom i Ziutka, o którego wiem, że też się martwiłaś. Napiszesz mi o jego charakterze wiecej na pierwszej? Bo póki co jest tylko fota ;)

Przykro mi z powodu Leviska. Nie mam jego zdjęć żadnych, ale wierzę, że zapadał w serce.

No i jak zwykle przypominam się z prośbą o foty i opisy :oops: ładnie ruszyły adopcje, zwłaszcza kotów młodych (a poza sezonem dla ludzi "młody" to nawet i 7-8 miesięczny), u Ciebie takich sporo, przydałoby się wydać do nowych domów przed sezonem. Bo za chwilę znowu się zaroi od kociaków na ulicach :(
A mamy sprawną ekipę ogłoszeniową :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lut 18, 2013 8:13 Re: 20tymczasów i 8 rezydentów.Nasza Sonia odeszła za TM[*].

Szalony Kot pisze:O rany, dużo podopiecznych, to i dużo się dzieje... szkoda chłopaków, wrócili po niecałym miesiącu :( Pani nie ma szans na powrót do domu i ponowne wzięcie ich pod opiekę..? Raczej szukamy nowego domu? :(

Cieszę się z Gucia, który tak długo czekał na dom i Ziutka, o którego wiem, że też się martwiłaś. Napiszesz mi o jego charakterze wiecej na pierwszej? Bo póki co jest tylko fota ;)

Przykro mi z powodu Leviska. Nie mam jego zdjęć żadnych, ale wierzę, że zapadał w serce.

No i jak zwykle przypominam się z prośbą o foty i opisy :oops: ładnie ruszyły adopcje, zwłaszcza kotów młodych (a poza sezonem dla ludzi "młody" to nawet i 7-8 miesięczny), u Ciebie takich sporo, przydałoby się wydać do nowych domów przed sezonem. Bo za chwilę znowu się zaroi od kociaków na ulicach :(
A mamy sprawną ekipę ogłoszeniową :mrgreen:

Martynko,na pierwszą dałam trochę nowych fotek i również fotkę Leviska :( Te,które wyadoptowała Zosia,też postaram się o ich fotki..To jeszcze nie wszystkie ale jak na razie doba jest trochę za krótka.Koty ciągle na coś chorują,trzeba nakarmić bezdomniaki a w wekeendy jeździmy na działkę karmić stadko kajetańskie.Nasz Maniek-rezydent miał operację pęcherza.Kamienie o średnicy 1 cm.Żarcie struwitowe nie pomaga,musi dostawać kroplówki żeby wypłukiwać pęcherz.Teraz znów źle się czuje.Wczoraj była krew w moczu, dostał zastrzyki i mam nadzieję,że to się unormuje :(
Obrazek

renatab

Post » Pon lut 18, 2013 11:49 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów.Nasza Sonia odeszła za TM[*].

Adopcji trzeba - mniej kotów, to i mniej stresu i chorób. I dlatego wrzucam na FB, udostępniam, angażuję ekipy do ogłoszeń :ok:

Czy to oczko Antosia już zawsze zostanie takie śluzowate..? Co mu w nie się stało..?

Szalony Kot

Post » Pon lut 18, 2013 13:17 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów.Nasza Sonia odeszła za TM[*].

Szalony Kot pisze:Adopcji trzeba - mniej kotów, to i mniej stresu i chorób. I dlatego wrzucam na FB, udostępniam, angażuję ekipy do ogłoszeń :ok:

Czy to oczko Antosia już zawsze zostanie takie śluzowate..? Co mu w nie się stało..?

Tak,on nie widzi na to oczko.To pozostałości po KK :(

A co do Mańka,to on rzeczywiście ma to ze stresu,bierze leki antydepresyjne.
Straszne dzięki za ogłoszenia :1luvu:
Obrazek

renatab

Post » Pt lut 22, 2013 0:13 Re: 24tymczasy i 8 rezydentów.Nasza Sonia odeszła za TM[*].

Obrazek

renatab

Post » Sob lut 23, 2013 16:15 Re: 24tymczasy i 8 rezydentów.Nasza Sonia odeszła za TM[*].

Mavi,kocia piękność :1luvu: wyciągnięta ze schronu,pojechała do swojego domku,do Szczecina :ok: :ok: :ok:
Obrazek

renatab

Post » Sob lut 23, 2013 20:49 Re: 24tymczasy i 8 rezydentów.Nasza Sonia odeszła za TM[*].

Super, zwłaszcza, że lekki dziczek - no, ale uroda na pewno pomogła :mrgreen:

A jakieś inne zapytania są? Bo wrzucaliśmy kilka ogłoszeń i sprawdzam, na ile skuteczne :kotek:

Szalony Kot

Post » Sob lut 23, 2013 21:16 Re: 24tymczasy i 8 rezydentów.Nasza Sonia odeszła za TM[*].

Są o Sasankę. :D Martynko,czy jest możliwość zamiany zdjęć Pamuka i Mavika na te,które zrobiłam ostatnio?
Obrazek

renatab

Post » Sob lut 23, 2013 22:50 Re: 24tymczasy i 8 rezydentów.Nasza Sonia odeszła za TM[*].

Te poprzednio są nieco wyraźniejsze :oops: i kolor kotów na nich lepiej widać.
W opisie kotów są linki do tych drugich też, pewnie za jakiś czas będziemy odświeżać i podmieniać :mrgreen:

Szalony Kot

Post » Wto lut 26, 2013 8:16 Re: 24tymczasy i 8 rezydentów.Nasza Sonia odeszła za TM[*].

Wczoraj do swojego domku pojechała Zosia :1luvu: :ok:
Obrazek

renatab

Post » Wto lut 26, 2013 11:16 Re: 24tymczasy i 8 rezydentów.Nasza Sonia odeszła za TM[*].

Szalony Kot pisze:Nie mam jej fotek, ale cieszę się :)

Martynko,prześlę Ci foty na e-mail.Mam wszystkie foty kotów,które Zosia wyadoptowała.Nie potrafię ich przenieść na wątek :(

Wysłałam :ok:
Ostatnio edytowano Wto lut 26, 2013 11:22 przez renatab, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

renatab

[poprzednia][następna]