Sedith pisze:Istna pisze:mam już komplet - Rudolf, Sedith, Dominika i Kya. Obyśmy dojechali - ja jestem 2,5 miesięczny kierowca
Qrde no, było uprzedzać!Może bym się zastanowiła dwa razy czy cuś ;P
Sedith - więcej wiary kobieto puchu marny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sedith pisze:Istna pisze:mam już komplet - Rudolf, Sedith, Dominika i Kya. Obyśmy dojechali - ja jestem 2,5 miesięczny kierowca
Qrde no, było uprzedzać!Może bym się zastanowiła dwa razy czy cuś ;P
Istna pisze:Musimy chyba jakieś składki na takie koty robić - opodatkujemy przynależność do kociej mafii
proequo pisze:Istna pisze:Musimy chyba jakieś składki na takie koty robić - opodatkujemy przynależność do kociej mafii
Nie wiem, czy rozważaliście to już wcześniej, bo dopiero parę dni temu trafiłam na wątek szczeciński, ale uważam że pomysł - mimo, że podany w żartach - jest bardzo dobry. Gdyby ktoś udostępnił w tym celu konto, to każdy, kto chce być w mafiimusiałby miesięcznie wpłacić jakąś sumę, np. symboliczne 10 zł. Zebrane pieniądze przeznaczane by były na nagłe i najcięższe przypadki, czyli dysponowane w momencie, gdy zazwyczaj nie ma skąd wytrzasnąć grosza.
agiis-s pisze:do mafii dołączyła przez aklamację Sedith jako specjalistka od wyrzucania szkła![]()
kya pisze:Bylo ( hip...) super, budki sa sliczne-prawie jak domki w Zakopanem( ...hip!...)....hip... no,fajnie bylo,jak zawsze ...hip...
Podpisano: ciacho
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 605 gości