POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 27, 2010 22:34 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

-kropeczka- pisze:Kot jak kobieta i wino- im starsze tym lepsze :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: dobre :ok: :ok: :ok: :ok: ale male kotki tez sa rownie slodkie :1luvu: :1luvu: rozczula mnie widok kociego malenstwa stawiajacego pierwsze kroki, pierwsze zabawy, albo jak takie kilkutygodniowe malenstwo probuje gryzc i drapac w zabawie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mam ochote wtedy takiego schrupac, a jak dopadne i zaczne buziac... :1luvu: :1luvu: :1luvu: to nie ma zmiluj :ryk: :ryk: :ryk: kot sie wyrywa, ja dalbuczy, miauczy, warczy, ma dosc, a ja nic :ryk: :ryk: :ryk: dalej zasypuje buziakami :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw paź 28, 2010 6:37 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

Jak tam, nic nowego?? 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw paź 28, 2010 14:25 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

Kociara82 pisze:
-kropeczka- pisze:Kot jak kobieta i wino- im starsze tym lepsze :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: dobre :ok: :ok: :ok: :ok: ale male kotki tez sa rownie slodkie :1luvu: :1luvu: rozczula mnie widok kociego malenstwa stawiajacego pierwsze kroki, pierwsze zabawy, albo jak takie kilkutygodniowe malenstwo probuje gryzc i drapac w zabawie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mam ochote wtedy takiego schrupac, a jak dopadne i zaczne buziac... :1luvu: :1luvu: :1luvu: to nie ma zmiluj :ryk: :ryk: :ryk: kot sie wyrywa, ja dalbuczy, miauczy, warczy, ma dosc, a ja nic :ryk: :ryk: :ryk: dalej zasypuje buziakami :ryk: :ryk: :ryk:

Masz to po mnie Sis,bo nieraz jak już Miśka nie chce to i tak ją wycałowuję i to zazwyczaj po samych usteczkach,pysia naokoło, albo po cycuszkach,jak akurat ją trzymam brzuchem do siebie
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lis 01, 2010 9:25 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lis 03, 2010 19:42 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

Kociara takie niebezpieczne stronki tu zamieszczać... Toż to grozi pójściem z torbami... :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Śro lis 03, 2010 23:15 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

wiem.... niestety mnie zaczyna lapac jakas choroba ktora chce mnie "zmusic" do zamowienia kilku rzeczy.... musze wziac cos zapobiegawczego profilaktycznie, bo inaczej mnie rozlozy na amen :ryk: :ryk: :ryk:
a sobie zobacz, jakie cuda z kocim motywem w bizuterii robi gattara :1luvu: :1luvu: http://blyskotki-gattary.site90.net/

Kociara82

Post » Śro lis 03, 2010 23:30 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

Kociara82 pisze:wiem.... niestety mnie zaczyna lapac jakas choroba ktora chce mnie "zmusic" do zamowienia kilku rzeczy.... musze wziac cos zapobiegawczego profilaktycznie, bo inaczej mnie rozlozy na amen :ryk: :ryk: :ryk:
a sobie zobacz, jakie cuda z kocim motywem w bizuterii robi gattara :1luvu: :1luvu: http://blyskotki-gattary.site90.net/

Piękne :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 04, 2010 9:44 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

Kociara82 pisze:wiem.... niestety mnie zaczyna lapac jakas choroba ktora chce mnie "zmusic" do zamowienia kilku rzeczy.... musze wziac cos zapobiegawczego profilaktycznie, bo inaczej mnie rozlozy na amen :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara... Uważaj, bo jeszcze futrzaki nasze na tym ucierpią i co wtedy?
Nie będzie wołowinki co tydzień na niedzielne śniadanko... A za to są gotowe się obrazić i na mizianki nie przychodzić...

A biżu piękne :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Sob lis 06, 2010 0:18 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

dzis na kursie robilismy smoke eyes, efektem tego jest kocie oko, ktora kazda z uczestniczek kursu miala na sobie... Bomba! :1luvu: Ja sie nigdy tak nie malowalam, bo sie balam, jak bede wygladac, ale zawsze mi sie taki makijaz podobal... wiec... musze na sobie pocwiczyc :D jak juz sie naucze, to wreszcie odetchne z ulga, ze wyrazilam swoja osobowosc a jednoczesnie mam jakis koci motyw na sobie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wychodzi na to, ze niepotrzebnie sie balam, bo wyszlo... biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppppp (tu padlyby slowa, po ktorych zapewne dostalabym bana) :ryk:

Kociara82

Post » Sob lis 06, 2010 22:15 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

Kociara to przyjeżdżaj do mnie i mi też zrób takie śliczne :D
Podobno mam oczy stworzone do tego ;)
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Sob lis 06, 2010 22:25 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

jeszcze nie umiem, to jednak wymaga troche cwiczen :)
Wiesz, ja sie balam, jak to wyjdzie... zawsze mi sie taki make up podobal strasznie, ale mam gleboko osadzone oczy i wciaz wygladam jakbym smutna byla. Coz... taka juz moja uroda... Balam sie, ze taki makijaz, zwlaszcza czarna kredka i cieniem robiony bardziej mnie "posmutni", ale jak sie zobaczylam w lusterku... :1luvu: Wyszlo booooooooosko, i okazalo sie, ze niepotrzebnie sie balam, bo efekt wrecz przeciwny :) W pierwszej chwili chcialam ucalowac wizazystke :D Musialam sie oczywiscie przyzwyczaic do tego, bo nie maluje sie tak... ale szybko sie przyzwyczajam do takich rzeczy, pod warunkiem, ze to nie jest CZERWONA SZMINKA :ryk: :ryk: bo takiej czerwieni nie cierpie ani na paznokciach ani na ustach, nie u siebie bynajmniej, bo sie fatalnie czuje w czyms takim, choc kosmetyczki wszelkie twierdza, ze mi dobrze w takich kolorach... Ale chociaz cos a`la kocie oko moge sobie robic, bo kociego spojrzenia nie podrobie za nic, a kocich ruchow tez nie mam :D
Ej, a moze sobie zrobie kiedys tatuaz z kotem czarnym? :D zeby mial dlugie wasy i zieloniutkie oczeta i ten blysk w oku... :ok: :ok:
Ktoregos z mrusiow tyskich portrecik jako tatuaz... :1luvu:

Kociara82

Post » Nie lis 07, 2010 7:47 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

Nieźle.Tatuaż z tyskim mruczkiem. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lis 07, 2010 11:41 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie lis 07, 2010 15:34 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

kalair pisze:Nieźle.Tatuaż z tyskim mruczkiem. :mrgreen:

no nie? :D Juscie zrobimy taki wieeeeelki na rece napis TYSKIE MRUCZKI :1luvu: :ryk: niebanalny koci motyw :D

Kociara82

[poprzednia][następna]