Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Margo ma problemy z kręgosłupem ,okreslił to fachowo ja nie zapamiętałam ,ale jutro po proszę wetkę to mi powie lub zapisze.
niestety sugeruje również encefalopatie ,zachowanie podobne do zachowania Maltusi co już sugerowałam ,muszę zrobić powtórne RTG na śpiocha i badania kwasów żółciowych![]()
przepisał leki które ma brać przez dwa tyg i zobaczymy .
ja już nie wyrabiam z tym wszystkim
Gutek pisze:
Już nie szukam psa. Codziennie myślę o Gutku, codziennie łzy lecą same. Ale w ubiegły czwartek ewakuowano oławskie przytulisko. Lukas ma około 5 lat, ma w sobie coś z teriera i nie jest podobny do Gucia nic a nic. Przyjęłam go do domu na czas ewakuacji. Ale byłoby straszną krzywdą odebrać mu dom, który poznał i już pokochał. Stara się z całej siły, podobno lubi szczekać... Od tygodnia nie szczeknął ani razu. I nie zabiorę mu tego domu, mimo, że zupełnie nie wygląda jak pies z moich marzeń.
Gutek pisze:Dorciu, mam na świeżo co to znaczy pomóc odejść przyjacielowi, który był z Tobą tyle lat. I z pełną odpowiedzialnością mówię - jeśli jest to najlepsze wyjście to uśpij Margolcię. Wiem, że to bardzo trudne.
Już nie szukam psa. Codziennie myślę o Gutku, codziennie łzy lecą same. Ale w ubiegły czwartek ewakuowano oławskie przytulisko. Lukas ma około 5 lat, ma w sobie coś z teriera i nie jest podobny do Gucia nic a nic. Przyjęłam go do domu na czas ewakuacji. Ale byłoby straszną krzywdą odebrać mu dom, który poznał i już pokochał. Stara się z całej siły, podobno lubi szczekać... Od tygodnia nie szczeknął ani razu. I nie zabiorę mu tego domu, mimo, że zupełnie nie wygląda jak pies z moich marzeń.
LimLim pisze:Dorciu a tam gdzie Grzegorz pracował nie maja nic dla Bartka, chyba cos obiecywali jesli dobrze pamietam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sadnessofheart i 200 gości