Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:zbieram zamówienia na puszki Felix po 2,90 i Animondę po 2,20. Jutro rano muszę mieć ostateczną listę, ewentualnie jeszcze Bozitę (chyba 3,50)
Jedzie żwirek, dzisiaj można odbierać z Kocimskiej. Im szybciej tym lepiej, bo to ponad 20 worków. Wpłaty proszę na konto AFN-u z dopiskiem "nick - żwirek"
queen_ink pisze:Tweety pisze:zbieram zamówienia na puszki Felix po 2,90 i Animondę po 2,20. Jutro rano muszę mieć ostateczną listę, ewentualnie jeszcze Bozitę (chyba 3,50)
Jedzie żwirek, dzisiaj można odbierać z Kocimskiej. Im szybciej tym lepiej, bo to ponad 20 worków. Wpłaty proszę na konto AFN-u z dopiskiem "nick - żwirek"
A jakiej wielkości ta Animonda?
Etiopia pisze:queen_ink pisze:Tweety pisze:zbieram zamówienia na puszki Felix po 2,90 i Animondę po 2,20. Jutro rano muszę mieć ostateczną listę, ewentualnie jeszcze Bozitę (chyba 3,50)
A jakiej wielkości ta Animonda?
To jest Animonda brocconis 400 gram. - tak Tweety
lutra pisze:To Patka, moja Mama nie mieszka w Wieliczce.
Tweety pisze:Patka_ pisze:Tweety pisze:Patka, jesteś w stanie wziąć dwa maluchy z tych pozostawionych po lokatorach?
Czy ma ktoś jeszcze jakieś klatki, w których moglibyśmy przechowywać koty po ciachnięciu?
Lutra, a my chyba mamy swoje klatki w Arwecie, tak?
Dam radę wziąść jednego ( a i tak TŻ zrzędzi:/)
Mam też prywatę... u mojej mamy za Wieliczką, sąsiad ma 2 koty ok półroczne jak zrozumialam, jedno napewno trikolorka wiec kotka, drugie bialo czarne wiec niewiadomo. Koty maja co jesc i gdzie spac, wiec mozna je tylko ciachnac, są bardzo miziaste, więc być może jak mi się zwolni dt, wzięłabym je na tymczas do wydania, byłoby im lepiej.....
Jedyne co jets pilne, to ich ciachnięcie...
szkoda je rozdzielać, bo to maluchy![]()
a żwirek miałaś zamówiony? bo to tylko dla tych co złożyli zamówienie u Lutry tzn jest wyliczone kto ile chciał
Patka_ pisze:
Niestety nie dam rady kota nr 6, nie ma mnie w ogole w domu ostatnio i syf mnie przerasta, ja mam 3 dorosłe koty z mentalnością maluchów, w tym kudłatego, który się daje przyssysac wiec smutny nie bedzie, ale zostawiam to Twojej decyzji.
lutra pisze:Patka, a czy danie klatki tam nie jest rozwiązaniem, bo za chwilę będziesz mieć tam stado miziaków.
noemik pisze:Patka, czy Ty zajmiesz się transportem tych dwóch kotów?
U tego faceta nie da się ich przechowac po sterylce?
On się zgadza na zabiegi?
Żeby nie było maluchów...
Może Miuti je przechowa po sterylce, pisała, ze może...
noemik pisze:koszty ich utrzymania weźmiesz na siebie?
co innego sterylka a co innego dt i szukanie domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 211 gości