MILA NIE ŻYJE ,ALE BŁAGA O POMOC DLA SWOJEGO RODZEŃSTWA...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 23, 2010 23:30 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Haniu ja Ci prześlę pieniążki te , które już zapłaciłaś i jeszcze na dalsze leczenie. Nie możesz zakładać swoich pieniędzy na tak długo. Faktury mogą przyjść razem , byle do końca miesiąca. :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Nie sty 24, 2010 1:45 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Boże normalnie kamień mi stanał w gardle, :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: takie to jest wzruszające, pięknie to ujęłaś Haniu, jesteś wspaniałą ciocią do potęgi entej, a może ja mogę jakoś pomóc, może mogę przeznaczyć moją kreację karnawałową ze strony na moim bazarku?? chociaż coś...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Nie sty 24, 2010 7:44 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

No to ja tez popłaczę razem z Wami.
Haniu tak pięknie wyraziłaś słowami to co z pewnością myśli Milka.
Mileczko dla Ciebie moc całusków od ciotki i tysiąc kciukasów.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie sty 24, 2010 10:31 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Witajcie kochane ciocie....(i wujkowie :mrgreen: ) :1luvu: :1luvu:

dzwoniłam do lecznicy, Milka czuje się dobrze, oczka jeszcze trochę ropieją..., lewe caly czas jest przymrużone, temperatura w normie :piwa: , tylko koopola nie ma 8O , więc dostała leki przeczyszczające... :wink:
wybieram się do niej w okolicach 14.00 z czystym polarkiem i mięskiem i świetlikiem..., wieczorem więcej informacji i fotki...

Domku, wypatrzyłeś już Mileczkę?? Jutro operacja i jak będzie dobrze to w środę... w DOMKU można by już było zdrowieć...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie sty 24, 2010 10:57 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Przypominam kod nowego banera:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/_mil1][img]http://la.gg/upl/Mil2.gif[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Nie sty 24, 2010 13:30 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Pokochaj mnie :!: :!: :!: Obrazek

za chwilę wychodzę do Milki, ale będę w necie dopiero wieczorem.....
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie sty 24, 2010 14:00 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Hanulka, wysłałam pw z fotką :)
Uściski dla koteczki :)

ewik1976

Od: Pt cze 12, 2009 12:59

Post » Nie sty 24, 2010 14:57 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

czekamy na wieści..... :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Nie sty 24, 2010 16:43 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Niecierpliwie czekamy na wieści :ok: :ok: :ok: :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Nie sty 24, 2010 19:02 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

za zdrówko malutkiej i kochający domek! :1luvu:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Nie sty 24, 2010 21:09 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Hanulko, nie karz nam dłużej czekać. Już jest wieczór i to dość późny. :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie sty 24, 2010 21:11 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

jezdem wreszcie....

Milka stabilna, w tracie naszych odwiedzin była pod kroplówką, więc .. same wiecie.. miały komfort..coś tam spływa do ciałka i jakoś działa....ale weci powiedzieli, że ozywiona, chodzi sobie po boksie... ręcznik był suchy, a więc trafia do kuwetki.. choć mało je...koopola nie było..., si i owszem... w kuwecie...
no to podałam na pierwsze danie tuńczyka gotowanego - wrzucony do brzusia w dużej ilości, na drugie danie wołowinka pachnąca świeżością...też w sporej ilości do brzusia... były dokladki... i wyraźne stop.. reszta (indyk, wołowinka i resztki łososia) poszła do lodówy.. na wieczxór.. tylko, bo to ostatni posiłek Milki.. jutro operacja - amputacja nóżki, ok 15,00 , ale jutro póję do Milki w odwiedziny do południa, to będę wiedziała więcej.... spokojna była dziś.. jakaś wyciszona, jakby wiedziała... rozmawiałyśmy krótko - tylko raz... ale też dużo się działo dziś w szpitalu - spory ruch...wszystkie apartamenty zajęte....
oczki przemyłam świetlikiem, polarek wymieniony na swieży... oczywiście temperatura w normie, a w nóżce już prawie dziury nie ma....
mała kochana kuleczka.... wrażliwa i naprawdę wie, co się dzieje... myślę, że jest wdzięczna, za wszystko co robimy...

jutro wielki i trudny dzień, strasznie się boję, ale nie mówiłam o tym Milce.... zaraz wrzucę zdjęcia...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie sty 24, 2010 21:24 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

fotorelacja:
taka mam dziurę w nodze.. :evil:
Obrazek
bardzo mi dobrze u cioci, chciałabym tak u mojego Dużego... na zwsze :D
Obrazek
cicocia zmieniła mi polarek... :D
Obrazek
ciociu.... :ok: :ok:
Obrazek
tuńczyk bardzo mi smakował... :ryk:
Obrazek
naprawdę palce lizać :ryk:
Obrazek
wolowinka już trudniej wchodziła, ale dałam radę... :P
Obrazek
głaskom nie było końca :ryk:
Obrazek
a co tam, jeszcze ciociu dla mnie masz??? :roll:
Obrazek
dziękuję, myślę o jutrze... :ok: :ok: :ok:
Obrazek
będzie dobrze, podjem sobie na zapas... :mrgreen:
Obrazek
ściskam wszystkie Ciocie i Wujków....boję się, ale dam radę.... no wiem, że o mnie myślicie... i o moim DOMKU...

Bardzo Wam dziękuję za wszystko, co dla mnie robicie.. tak pragnę żyć....i dać szczęście DOMKOWI....
Ostatnio edytowano Nie sty 24, 2010 21:36 przez Hanulka, łącznie edytowano 2 razy
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie sty 24, 2010 21:27 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Żeby tylko jeszcze jakiś domek i dużego upolować.
Ale przecież niektore kicie dobrze sobie radzą z polowaniem na trzech łapkach
:ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]