Ja tez coś w sobotę zaniosę do Mru na bazarki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Jakby co to tu jest "Licytacja na opak" i tam ludzie piszą cop by potrzebowali i jak macie coś co potrzebują to możecie im sprzedać a kasa idzie na kotki
viewtopic.php?f=20&t=99234
Dulencja pisze:Bożena, Kobieto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak widzę ten słodki pycholek...nosiu wylizany tak, że aż ranny... Jak przypomnę sobie, jak gadał w samochodzie...jak przypomnę sobie Ciebie, ech....
Powtórzę, jesteś najbardziej zakręconą pozytywnie osobą, jaką ostatnio spotkałam![]()
![]()
![]()
P.S. Następnym razem to Ty stawiasz kibel![]()
![]()
![]()
Mruczeńka1981 pisze:Mój maluszek też dzisiaj musiał dostać Zylexis. Na szczęście tylko kalciwiroza. Trzymaj się Bożenko!!!![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:Mruczeńka1981 pisze:Mój maluszek też dzisiaj musiał dostać Zylexis. Na szczęście tylko kalciwiroza. Trzymaj się Bożenko!!!![]()
Zylexis bedzie dzisiaj-wet własnie do mnie dzwonił-dawka 50 zł, wziełam 3 jak pisałyscie-podam tej burasi najsłabszej-do 1-go wyszło juz 0k 1000zł z testami,Zylexisem,badaniami krwi, lekami dla Antonia i pobytem(ze skutkiem smiertelnym Saserka i Sagusi0.Nie wiem skad kase nieoficjalnie pozyczyc na weta, bo TZ nie wie co wyprawiam![]()
-jak sie dowie, to mnie z domu na bank wypierniczy z kotami....aby nie same koty...Jeżu malusieńki...
Gibutkowa pisze:Acha... bo zapomniałam. Jak czyściłam kontenerak to kocyk był przez kratkę do środka wciągnięty i.. wyżarty![]()
Także Bożenko trzeba uważać na Antka bo tak jak mój Gibutek ma zapewne kozie geny i żre co popadnie (brat TŻ-ta nie schował od razu ziemniaków w takiej plastikowej siatce kratkowanej i oczywiście siatka wyżarta w ciągu 5 minut)
Kontenerek cały zakrwawiony -szczególnie kratka wyjściowa - tam najbardziej kichał pewnie nasz biedny Antoś. Jak dobrze że już jest w domku![]()
Trzymam za kociamberki
Gibutkowa pisze:Przekazałam dziś szeryfowi od Antośka małe "podziękowanie" za podwózkę w postaci płynnej(oczywiście stwierdził że mam się nie wygłupiać ale powiedziałam że nie ma gadania i z resztą Antek tego nie wypije bo jest na antybiotykach przecież
![]()
![]()
)
mamucik pisze:I ja, i ja - wczoraj się na tego wirtualnego szampana wprosiłam, taka wredota ze mnie, więc nie zapomnijcie o mnie dziewczyny i dajcie znać, że właśnie go pochłaniamy, bo nie będę wiedziała, czemu nagle słyszę "tupot białych mew"![]()
Poważnie, bardzo mocno trzymamy wszyscy kciuki, a to nie bagatela, tyle łapek, musi być już dobrze. Zerknę w domku, co jeszcze zacnego ostało mi się na bazarki.
Gibutkowa, myślę, że możnaby było też założyć oddzielny temat, ze bardzo prosimy o p[omoc finansowa dla Bożenki, bo ona co prawda ma złote serce, ale nie o takie złoto wetowi zapewne chodzi![]()
Wtedy taki temat trafiłby do wiekszej ilosci ludzi na miau. A trzeba - z tego, co pisze Bozenka, szybko zgromadzić kasę.
Piszesz pięknie, a przy tym jesteś "kierowniczką zamieszania" ( i mieszaj kobieto dalej, mieszaj), więc ludzie skojarzą o co chodzi.
Kaprys2004 pisze:Bożenko, polemizować z Twoją decyzją nikt nie będzie. Bo dotyczy Twoich spraw.
Pamiętaj jednak, że:
a) ludzie są różni, nie zawsze i nie każdy czyni czy mówi najmądrzej. Myśleć o tym można, ale przejmować się nie trzeba i nie warto, bo to nic nie zmieni. Masz ważniejsze sprawy na głowie. A każdy z nas sam wie czy jest uczciwy czy nie. I to się liczy!
b) Są potrzeby chorych zwierząt, które opiekunowie muszą spełnić i to jest oczywiste. Akurat padło na Twoje zwierzęta. Trzeba pomóc i koniec. Jeden zbiorczy wątek im poświęcony na pewno by usprawnił działanie. Ale - Twoja wola.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, marivel, Patrykpoz, Paula05 i 263 gości