Yoko pisze:Moje kiciory od bladego switu gdzieś buszują . Ostały mi się ino (aż?) psiory.
Yoko, to akurat w sam raz, kazdy pod inną rekę i głąski lecą

Cześć Izowe ciocie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Yoko pisze:Moje kiciory od bladego switu gdzieś buszują . Ostały mi się ino (aż?) psiory.
MaryLux pisze:Czuję się powitana
psiama pisze:Yoko, to akurat w sam raz, kazdy pod inną rekę i głąski lecą :mrgreen
Erin pisze:A pieski nie wyciągnęły Cię na spacer?
Gohag pisze:Kobity kochane, ja już "nie zdanżam". Litości. Może by tak limity wprowadzić. 3 posty dziennie i szlus. Po każdym weekendzie tracę 2 dni na odnalezienie się w wątkach...i to nie zawsze z sukcesem. A bywam tylko na kilku...chciałbym na wielu więcej
Gohag pisze:Ale serce się rwie do wszystkich, zwłaszcza tych potrzebujących...
Yoko pisze:
Gosiu i dlatego ja bywam na wielu (wszystkie MPikowe cioteczki odwiedzam systematycznie), ale ujawniam się tylko u Izy.Więcej bym nie wydoliła
psiama pisze:Gohag pisze:Ale serce się rwie do wszystkich, zwłaszcza tych potrzebujących...
Wiemy, wiemy, mamy tak samo .....
Yoko pisze:Gosiu -Psiamo, nie mogę patrzec na Twój banerek![]()
Jeśli takie bydlę, zwyrodnialec z piekła rodem (nie używam brzydkich słów,ale mam je w myślach) potrafi coś takiego zrobic zwierzęciu to co go powstrzyma przed takim czynem wobec np. dziecka.Chyba tylko strach przed karą.Dlaczego ziemia nosi coś takiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab i 698 gości