Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Teresa wieczorny dyzur obstawiła dziś Beatka zdzwońcie się i ewentualnie zamieńcie:)
terenia1 pisze:Czynsz i prąd za Kocią Chatkę opłacony (zapisałam w rozliczeniu), jeszcze dziś wieczorkiem dyżur i mogę jechać na wakacje
Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze:Czynsz i prąd za Kocią Chatkę opłacony (zapisałam w rozliczeniu), jeszcze dziś wieczorkiem dyżur i mogę jechać na wakacje
No "zasuszone" wakacje.
Wypoczywaj kobitko, wezmę parę dyżurów za ciebie. Pierwszy w piątek wieczorem i niedzielę.
Już zglosiam Marcie
terenia1 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze:Czynsz i prąd za Kocią Chatkę opłacony (zapisałam w rozliczeniu), jeszcze dziś wieczorkiem dyżur i mogę jechać na wakacje
No "zasuszone" wakacje.
Wypoczywaj kobitko, wezmę parę dyżurów za ciebie. Pierwszy w piątek wieczorem i niedzielę.
Już zglosiam Marcie
Oooo Dorotko jesteś kochanaw nagrodę flaszeczkę chorwackiego napitku z procentami oferuję
do wypcia u nas w domku na pourlopowym grillu
Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze:Czynsz i prąd za Kocią Chatkę opłacony (zapisałam w rozliczeniu), jeszcze dziś wieczorkiem dyżur i mogę jechać na wakacje
No "zasuszone" wakacje.
Już zglosiam Marcie
mar_tika pisze:Może ktos chetny na ranny piatkowy dyzur?
Jeszcze jedno.
W piątek wieczorkiem Bajka .Piwko,pizza i lotki zapraszam.Takie babskie pierdu pierdu![]()
Iweta helooo
moni_citroni pisze:A ja sie przydam w Kociej Chatce ?
Bede w przyszlym tygodniu w Sosnowcu, calkiem niespodziewanie...
To moze moglabym pomoc ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 473 gości