Kajtek Kostek i Puma, Amber odszedł

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 29, 2009 19:04

i jak Irma? udaje sie ukryc zbiega? ;)

mam nadzieje ze ci ludzie nie beda robili problemow
swoja droga nie wyobrazam sobie nie zatroszczyc sie i nie martwic o wlasnego kota po polgodzinnej nieobecnosci nawet gdyby byl kotem wychodzacym a co dopiero 4 dni!!
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Pon mar 30, 2009 7:36

Na razie spokój, oni sobie przypominają o kocie z okazji weekendu :evil:
A mały łobuz je i spi i nabiera sił. Nie wiem czy wszystkie czarne koty tak maja ale wszystkie ,kóre znam - chodzi i marudzi i miałczy. Od okna do drzwi, potem zaczepia wszystkich, w końcu daje spokój i śpi :D Bardzo pilnuje kuchni i lodówki, każda osoba wchodząca do kuchni jest błagana żałosnymi piskami i głośnym wrzaskiem, że on tu jest i zawsze jest gotowy do jedzenia :D Koty trochę nerwowe, Kajtek i Kostek syczą i warczą, a Amber zaczyna się z młodym ganiać. Nie wiem jak dać czarnemu na imię. Prosze pomóżcie znaleźć biedakowi domek.
Obrazek

Irma

Od: Czw kwi 28, 2005 10:09

Post » Śro kwi 01, 2009 20:01

Mały czarny jest cudny :D Pieknie się bawi myszkami, piłeczkami, bardzo przyjaźnie jest nastawiony do innych kotów. Fajnie bawia się z Amberem, chyba sobie odpowiadaja temperamentami. Nawet śpią już razem. Ale mały szuka domu, może to byc dom z dziećmi bo on uwielbia szaleć za myszką i musi ciagle towarzyszyć człowiekowi we wszystkich czynnościach. Czasami jest to męczące :D Trzeba uważać jednak na okna bo mały wychodził i jeszcze sie tego domaga, z czasem mu przejdzie. Zrobiłam kilka fotek, nienajlepsze ale ciężko zrobic fotki czarnemu kotu do tego nienajlepszym sprzętem.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Irma

Post » Śro kwi 01, 2009 20:21

:D
cudny młody
a czarne kocurki przewaznie maja cudne charaktery-sa bardzo nastawione na ludzi :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt kwi 03, 2009 9:33

Czarny świrek szaleje po mieszkaniu :D Zaczepia reszte towarzystwa. Kostek już mu wlał, ale krew się nie lała więc dałam spokój. Musza sobie między sobą wszystko poustawiać. Najbiednieszy jest Kajtek bo już nie wie gdzie się schowac przed szalejącym kociakiem. Za to Amber znalazł kumpla do zabawy i biegają z prędkością światła, zmiatając wszystko po drodze :D Razem też dobrali się wczoraj do suchej karmy, nie wiem który rozgryzł oryginalne opakowanie, ale raczyli się razem :evil: Małemu nie zaszkodzi ale Amber przestaje przypominac kota syjamskiego :oops: Odchudzam go nieustannie ale często uda mu sie coś podkraść.
Obrazek

Irma

Post » Wto kwi 07, 2009 7:38

Małe czarne jedzie w czwartek do nowego domku :D Będzie mieszkał w Gliwicach z nieśmiałym kumplem. Mam nadzieję że go całkiem nie zdominuje i sie dogadają. Rozbójnik z niego jest straszny - wszędzie musi wejść, wszystko zobaczyc, jak nie może się gdzies dostac to biega wokól i głosno miałczy. Ale fajny z niego miziak. Nowi państwo będa mieli z niego mnóstwo radości :D
Obrazek

Irma

Post » Wto kwi 07, 2009 9:23

bardzo sie cieszę-
powodzenia kociku w nowym domku :D

Mała1

Post » Czw kwi 09, 2009 7:44

Dzisiaj wielki dzień, zawoże małego do nowego domku. Mam nadzieję że to dobry domek i mały bedzie tam szczęśliwy. Dośc się już biedak naponiewierał. Dostanie wyprawkę i scanomune do podawania jeszcze przez kilka dni bo lekko ma oczka zaczerwienione.

Chłopaki troche odetchną bo mały ich zaczepia do zabawy i wszyscy nerwowi są. Kostek wylizuje brzuch do łysa. Teraz się trochę uspokoi :D
Obrazek

Irma

Post » Czw kwi 09, 2009 10:15

kciuki za udana adopcje :ok:

Mała1

Post » Pt kwi 10, 2009 17:44

Czarny już u siebie :D Domek bardzo fajny, przemili ludzie. Mały nazywa sie Fuksik. Od razu zaczął zwiedzac mieszkanie, wyżarł wszystko z misek i wskoczył panu na kolanka. Obie strony bardzo zadowlone :lol:
A u nas powoli wszystko wraca do normy, koty odsypiaja szaleństwa z czarnulkiem. Marudza też przy miskach bo niedobra pani nieustajaco stara sie je odchudzić, bez powodzenia zresztą :oops:
Obrazek

Irma

Post » Śro kwi 29, 2009 10:57

Wiosna :D Kociaste grzeją dupki na słoneczku. Tak coś mi się wydaje, że Kostek chyba zostanie u nas. Jest już z nami od czerwca, niedługo minie rok, a nikt nie jest chętny na jego adopcję. To jest trudny kot po ciężkich przejściach. Lubi mizianie i tulenie ale na swoich warunkach, jak ma dość to syczy. A i łapą potrafi przywalić i solidnie podrapać. Fajnie dogadują się z Amberem, ładnie się bawią, chociaż te zabawy są raczej szalone, ale potrafią też spać razem dupka w dupkę. Ostatnio nawet zdarzyło im sie poleżeć razem na moich kolankach, chociaż ciasno im było :lol:
Obrazek

Irma

Post » Nie cze 14, 2009 19:20

Kostuś zostaje, juz sie tak zadomowił, że nie oddałabym go nikomu. Zreszta to jest kot, który kocha mnie bezgranicznie. najchetniej nie schodziłby z moich kolan :D
A to Amber wiosenny:
http://img35.imageshack.us/img35/2161/amberw.jpg
Obrazek

Irma

Post » Nie cze 14, 2009 20:37

jaka piekna fotka :love:

Mała1

Post » Pon cze 15, 2009 9:35

Amber, jaki on cudniasty! :love:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Śro cze 24, 2009 8:15

To jeszcze kilka fotek Amberka:
Obrazek Obrazek Obrazek

Kajtus tez jest piekny i bardzo kochany, przeganiają go łobuzy, a on każdego tak dobrze przyjmuje w swoim domu
Obrazek Obrazek Obrazek
Tutaj z naszym tymczasikiem Dominem Obrazek
No i na koniec nasz już Kostus, były tymczas, którego nikt nie chciał, a który bardzo nas kocha, szczególnie mnie :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Irma

[poprzednia][następna]