Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Gosia i Marcin - szczepionki na poniedziałek już będą jeśli dacie radę obskoczyć z kotami byłoby super - nie jest daleko więc nie powinno być problemuja raczej w przyszłym tygodniu raczej już nie dam rady zdziałać coś więcej
i tu lista
terenia1 pisze:Dziewczyny bardzo proszę sprawdzcie mnie czy któregoś kociaka nie pominęłam.
Dobra wiadomość tylko taka że w tym tygodniu wyadoptuję Skarpetka. napisałam maila do dużych Maciusia, który od nas został adoptowany chcą się dokocić Skarpetkiem. Pani Doktor wyraziła zgodę. Tak że mam nadzieję że Skarpetek w tym tygodniu pojedzie do domku.
CatAngel pisze:terenia1 pisze:Gosia i Marcin - szczepionki na poniedziałek już będą jeśli dacie radę obskoczyć z kotami byłoby super - nie jest daleko więc nie powinno być problemuja raczej w przyszłym tygodniu raczej już nie dam rady zdziałać coś więcej
i tu lista
Żaden problemto dopisz nam koty: Na pewno Amelke zabieramy i Łezka.
Możemy Ziutka też. Miśka złootookiego-jakby ktoś nie dał rady go zabrać -Bo wiadomo Misiek ma charakter.
Iwona11 pisze:Czy są do podawania jakieś zastrzyki? Ja szczerze mówiąc do podawania zastrzyków się kompletnie nie nadaję.![]()
Pani Ela ma dzisiaj czynne do południa czy po południu?
The Szops pisze:Łokerek poczuł się lepiej, poczekamy do wieczora.
CatAngel pisze:Żaden problemto dopisz nam koty: Na pewno Amelke zabieramy i Łezka.
Możemy Ziutka też. Miśka złootookiego-jakby ktoś nie dał rady go zabrać -Bo wiadomo Misiek ma charakter.
Iwona11 pisze:Dzwoniła do mnie Pani od Rudzika, przyjadą na mój dyżur po kotka
Użytkownicy przeglądający ten dział: finnbentley, Google [Bot], LimLim, nfd i 30 gości